Kødder dere med meg!?!?

Er det sant?!!? Er det giftige stoffer i alle Avent-smokkene!? Seriøst?!
Beklager mange utropstegn, det er svært dårlig skriftmessig, men seriøst, er det sant?!?
Det kan jeg bare si, vi har et stort problem her i huset hvis det stemmer! Alma tar kun aventsmokken som er for 0-6 mnd. Da hun bekket 6 mnd og jeg prøvde å gå over på den neste størrelsen nektet hun plent. Jeg prøvde alt av smokker jeg fant, men neida, Avent 0-6 mnd it is. Og nå skal vi liksom kaste alle smokkene å bruke noen andre?
Herrligheeeet, jeg kommer til å ha et sabla bråk her de kommende dagene (ukene).

Jeg vil jo selvfølgelig ikke at Alma skal få i seg giftstoffer, det er ikke det. Det skjønner dere sikkert. Men de av dere som har barn som bare vil ha en type tåteflaske, en type smokk, eller bare ett kosedyr for den slags skyld, dere skjønner sikkert litt hva jeg snakker om. Det blir bråk. I know it...
smokker
Hvilke smokker er så og si identiske med disse?? Help!

4 kommentarer

29.09.2009 kl.23:17

Min jente har brukt avent i over 2 år, skaden må allerede ha skjedd om det skal skje noe! Jeg vil jo selvsagt også mitt barn det beste, men er det ikke alltid noe di finner noe farlig med? Jeg blir stressa av sånne ting, di kunne lagt det frem på en måte som ikke gjorde oss som alt har brukt det nervøse....Utrolig skjønn jente du har, jeg tror ho kommer til å klare seg helt fint med avent!

duracellbaby

30.09.2009 kl.08:08

SV: Jeg bruker Aloe Vera produkter fra Forever Living Produkts. Er helt fantastiske synes jeg. Har lett og prøvd uttalige renseserier men aldri funnet noe som passer min hud eller merket noe forandring. Men her har jeg funnet min greie altså, jeg har (hadde) ganske store porer i ansiktet men disse har nå nesten blitt helt borte. Man merker at hud og hår (og tenner!) blir rent rett og slett.

Disse produktene selges ikke i butikken, kun gjennom selvstendige distributører. Og jeg er da en slik en ;) Mest fordi jeg da kjøper inn varer billigere til meg selv.

Og jeg drikker også Aloe Vera juice, som er en vitaminbombe og som smører tarmene og kan hjelpe mot diverse plager. Jeg har slitt med eksem i øret i mange år, og dette har blitt helt borte etter at jeg startet å drikke denne juicen!

Jeg tuller egentlig ikke ang bloggen, føler den er kjedelig og den gir meg ingenting lenger:( Man trenger noen kommentarer for å føle at dette er noe å bruke tid på.

Men kommer selvfølgelig til å fortsette å følge din (og andre jeg leser fast).

Mariann Johansen ♫♥♫

30.09.2009 kl.10:07

Enig med hun første her, om man leter finner man farlige ting med alt mulig... man må bare sile ut det man føler blir en reel trusel.... jeg visste dette med Avent, og tåteflasker, al mulig er jo farlig.... sorry, jeg klarer bare ikke ta alt sånt inn over meg, jeg...

Mariann Johansen ♫♥♫

30.09.2009 kl.10:59

Sv; det er utrolig mange mødre med ugle-blikk, ja. Jeg bryr meg ikke om fancy vogner, stellevesker og what not, det får andre bruke penger på. Jeg gir barna mine trygg mat, trygge omgivelser, og jeg prøver å være så miljøvennlig som jeg kan. Men jeg klarer ikke hisse meg opp over alt som skal være kreftfarlig, til det er det altfor lite reell kunnskap som ligger bak, resten er tabloid-overskrifter. Og det sier jeg til tross for at mannen min faktisk har kreft. Man kan ikke kontrollere på mikronivå hva slags sykdommer man får, da blir man jo helt gal i hodet...

Skriv en ny kommentar

hits