Ullhandel ved E6 og flytting av julen.

Tjohei, nå er jeg endelig hjemme. Har akkurat rukket å lagt ned snuppeluren, det ble litt senere i kveld enn vanlig, men heldigvis er det fridag i morgen. Jeg skulle egentlig til Trondheim i morgen, men i gårkveld etter at jeg hadde lagt meg poppet det en tanke opp i hodet mitt, var det ikke noe jeg skulle den 30 september?? Sjekket kalenderen på mobilen, og joda, møte klokken halv ett...

Derfor ble det hasteordnet tur til storbyen i dag isteden. Jeg måtte nemlig på shopping. Det har jo blitt vinter her, sånn helt plutselig. På en uke har klimaet forandret seg på en lite hyggelig måte. Jeg våkner opp til 3 grader om morgenen, og kan ikke skjønne hva som har skjedd, brukte det ikke å være en 12-13 grader om dagene da?? Det verste er at temperaturen stiger ikke utover dagen heller vettu, den blir liggende på max 4-5 grader. Æsj.
Dobbelt æsj, i og med at Almas ulltøy fra i fjor er aaaalt for lite. Str 80 duger rett og slett ikke lenger.
Er det ikke flere enn meg som synes at julen ligger på helt feil tidspunkt i året? I desember er jo alt vintertøy som trengs innkjøpt allerede. Mens i september, da må alle sammen gå til innkjøp av mye og dyrt vintertøy for både store og små. Hva med å flytte julen til 24 september, er dere med??!?

Vel, i dag fikk jeg hvertfall handlet inn en bunke med ullklær til snuppeluren. Jeg har hørt at SparKjøp har billig og bra ulltøy til barn, så vi dro dit. Det ligger ved E6 på vei til Trondheim. Ryktene var sanne, de hadde kjempemye fint ulltøy. Til en billig penge. Bodyer kostet 99 kr, longs og gensere ca 129, tror jeg. Alt i 100% merinoull. Jeg er fornøyd!
Men vi måtte inn til selve byen også, for de var utsolgt for strømpebukser i ull i størrelsen jeg skulle ha, pluss at jeg skulle ha ei lue på Nøstebarn. Og så skulle vi på Stoff og Stil i tillegg. Jeg har kjøpt verdens kuleste stoff til kjøkkenstolene mine! Når stolene er ferdige skal jeg legge ut bilder. Siden jeg er langt fra noe racer på symaskinen kan det hende det blir litt prøving og feiling før jeg får det til...
Men når de blir ferdig! Jeg lover dere at de blir driiiitkule :)

Her er dagens ullfangst til Alma:
dscf4872
En hvit body med hals, en rød body, en stripete genser, en longs, ei strømpebukse, to par sokker, ei finlandshette og ei lue. Alt i 100% ull. Unntatt lua, den er i 70% ull og 30% silke. Den er så supergod at Alma nektet å ta den av seg da hun prøvde den i kveld. Hun gikk med den til hun la seg.. :)
Nå skal snuppelura bli god å varm ja. Resten av tingene på ulllista får hun ønske seg til bursdagen sin i november.

Det ble investert i ullongs til meg selv også. Jeg fryser jo konstant på beina i vinterhalvåret. I tillegg kjøpte jeg knestrømper i ull på H&M, og to tykke strømpebukser der. Jeg har allerede inntatt longsen med knestrømpene, deilig!
Nå skal jeg prøve å få shinet kåken litt. Siden møtet skal være her hjemme i morgen. Det blir forøvrig et spennende møte, jeg skal prøve noe helt nytt ;) Kommer tilbake til det i morgen.

Må bare legge til på slutten at i dag har jeg innsett at jeg blir faktisk mindre sliten av å la andre kjøre bil for meg. Hadde med assistent Hanne som sjafør i dag, og jeg må si jeg merker en enorm forskjell fra søndag da jeg kjørte frem og tilbake til Trondheim selv. Det er ikke alltid like lett å gi fra seg ansvaret til noen andre, men når jeg ser hvor mye krefter jeg sparer må jeg bare innse at det er verdt det.

2 kommentarer

duracellbaby

29.09.2009 kl.21:50

Masse fine klær, er litt usikker med tanke på å flytte julaften altså:( Forstår tanken din, men fremdeles usikker...

Høres ut som et spennende møte, gleder meg til å høre om det imorgen ;)

Heidi

29.09.2009 kl.22:27

Hehe! Jam jeg er enig at vi skulle flyttet julen. Og jeg syntes ogsaa det hadde vaert greit aa innföre et par julaftner til jeg. F.eks 24.mars, og 24.,juni ogsaa? Hva sies til det? Man behöver jo stadig vekk nytt til smaakrypa.

Takk for oppmuntring i dag, det betydde mye. Ja, det er mest rosenrödt aa lese paa blogger rundt omkring. Jeg vet jo at det ikke alltid kan vaere saa enkelt hos andre heller alltid. Selv om de fleste liker aa fokusere paa det postivive og det er jo bra. Men noen ganger er det herlig og helt nödvendig aa blaase ut litt. Det har jeg gjort i dag og föler meg saa mye bedre. Thanx again:)

Og god natt!

Gleder meg til aa höre om mötet ditt i morgen da!

Skriv en ny kommentar

hits