Jeg har en plan!

Hvordan er det mulig å få julestemning av å se på Playboyjentene (busted..)? For det har jeg nemlig greid nå.
I tillegg til å høre julesanger langt i det fjerne har jeg også funnet ut at jeg og Hef er lik på ett område, begge to digger Ferrero Rochèr. Og ja, den sjokoladen er julesjokolade!

Nuvel. I tillegg til å bekjenne mine synder om at jeg ser Playboyjentene (istedenfor Beat for Beat, tenke seg til!!) kan jeg fortelle at mitt prosjekt kjøkken er godt i gang. Jeg har nemlig sett meg møkklei på bestemorsflisene over kjøkkenbenken, nå skal de bort! Bestemorsfliser er forresten hvite fliser, men innimellom de hvite flisene har de som bodde her før, lagt inn fliser med diverse markblomster. Jeg sier ikke at det er stygt, men jeg føler at jeg er sånn ca 30 år unna å komme i "like-blomster-fliser-alderen". Jeg kan ikke vente i 30 år, så nå er flisene mine grunnet og har fått ett lag med maling på seg. Skal legge ut bilder når det er helt ferdig. Håper det blir i morgen, kan ikke lage mat på kjøkkenet nå nemlig.

Og så, kan jeg også fortelle at jeg har en plan! Juhuuu! :D
Jeg var nemlig på møte på NAV på tirsdag, for jeg går jo på tidsbegrenset uføretrygd nå, har gjort det siden Alma ble født. Vedtaket mitt går ut i desember, så nå ble jeg innkalt til oppfølgingssamtale. Det første saksbehandleren sa var at han beklaget at jeg hadde fått ny saksbehandler, igjen. Men for å være ærlig så har det ingenting å si for meg. For alle saksbehandlerne jeg har hatt har satt seg skikkelig inn i saken min, så jeg har ikke merket at de har vært nye. Han jeg har nå var kjempetrivelig! Vi hadde en veldig god tone, og begge var veldig enige om det videre løpet. Jeg skal nå sette meg inn i oppgaven min igjen (etter to års avbrudd må alt stoff innlæres på nytt) og etter jul skal jeg begynne å skrive masteren. Målet er å bli ferdig til sommeren, men han sa at det var viktig at vi tok forbehold at det kunne bli endringer siden sykdommen min er ustabil, særlig om vinteren. For en hærrlig saksbehandler!!!
Men siden målet er å bli ferdig til sommeren er det også lagt inn i planen min at jeg skal begynne med arbeidstrening i august neste år. Arbeidstrening er først 4 ukers kurs (tror det var 4 uker) og så skal vi teste ut hvor mye jeg kan arbeide.  Jeg vet med meg selv at det er uaktuelt å jobbe 100%, for som saksbehandleren også sa, det er viktig å ha et sosialt liv i tillegg til en jobb også (skjønner dere hva jeg mener med hærrlig!?!?).
Saksbehandleren skulle ordne alt med videre stønad fra NAV, han måtte sjekke hva som lønte seg for meg, rent pengemessig, før han gjorde et vedtak. Det står mellom attføring eller videre på tidsbegrensa uføretrygd. Super service!
Jeg synes det er så viktig å skryte litt av NAV når de virkelig fortjener det, for det er jammen meg ikke mye positivt man leser i avisene. Jeg har stort sett vært veldig fornøyd med NAV jeg, men møtet på tirsdag overgikk selv mine tidligere opplevelser. Hurra for mitt lokale NAV-kontor:)

Det står en Dip-ost og venter på meg her (de har den på Coop Extra!!), så nå er det ostepause, ha en fin helg alle sammen :)

dscf4823
Krølletrollet hilser også ♥

4 kommentarer

Liv Signe

26.09.2009 kl.10:03

Bare sånn til informasjon - det var de som bodde der før de som bodde der før deg som satte opp de flisene :)

Stine

26.09.2009 kl.11:02

Jeg er og veldig fornøyd med saksbehandlerene mine. Til og med de med BPA! Så ja det går absolutt an :)

Lykke til med flismalinga, blir no arti å se ja! ;)

Laila

26.09.2009 kl.13:38

så bra med plan og god saksbehandler! enig med deg i at det er viktig å skryte når de er flinke, for de får jaggu nok klager. OG det er utrolig mange flinke saksbehandlere der ute:)

klem

Laila

26.09.2009 kl.13:40

og ps: kan være lurt å sette av litt god tid til masteroppgaven, tar litt lengre tid enn man tror gitt.... snakker av erfaring...

Skriv en ny kommentar

hits