Back to the pool.

Da var første økt på høstens kurs i småbarnssvømming unnagjort. Det var ei litt skeptisk snuppelure som nærmet seg bassengkanten. Vi måtte sitte å vente på at gruppa før oss skulle bli ferdig, og Alma satt helt stille og kikket på. Så ut som det var litt skrekkblandet fryd inne i bildet. Etter å ha fått vært litt på kanten av bassenget med føttene dinglende ned i vannet var det ok, hun kunne være med oss uti.

Jeg var ganske så kjapp uti vannet, for da vi svingte inn på gårdsplassen foran bassenget kom jeg på "damn it, jeg har ikke barbert leggene på ukesvis!!...". Jeg kan liksom ikke skylde på at jeg er en sliten småbarnsmor lenger når Alma snart er to år, pluss at hun går i barnehagen. Skjerpings Guro.
Speaking of, da jeg kom å hentet Alma i barnehagen i dag sa avdelingslederen at de kunne tilby 100% plass fra 1 desember. Passer utmerket. Da har hun rukket å runde to år, og i tillegg er det superkoselig på avdelingen før jul. De har adventsstund hver dag, gjør juleforberedelser og koser seg rett og slett gløgg ihjel.

Da Hanne dro avgårde med Alma til barnehagen i dag gikk det opp for meg at jeg slettes ikke har tenkt på hvordan vi skal gjøre det med levering nå etter at J har dratt. Hanne jobber jo for meg, men jeg trenger ikke assistanse på morgenen/formiddagen, utenom det å levere Alma i barnehagen da. Det tar ca 30 min. Kan ikke tenke meg at det er en ønsket jobbsituasjon å jobbe en halvtime på morgenen for så å komme tilbake etter 12. For hvem er det liksom som vil jobbe fra åtte til halv ni? Hmmm. Tenke tenke. Jeg har ikke lyst til å søke etter noen jeg ikke kjenner heller, det er jo snuppeluren min det er snakk om, sender ikke henne med hvem som helst!
Inntill videre får vi piske opp Hannis om morgenen:)

Nå er det like før Prison Break begynner på TV3. Til min store skrekk oppdaget jeg at det er den siste episoden, ever! Heldigvis er jeg ikke kommet gjennom sesong to her hjemme enda, så jeg har mange episoder foran meg. Til de som lurer, ja, jeg ser sesong 6 (eller hva det nå er) på tv samtidig som jeg ser sesong to på dvd. Jeg kom nemlig inn i serien nå i høst, så det blir litt frem og tilbake. Men det gjør ikke noe, i like it.
Det blir litt rart å se serien uten J, det har liksom vært vår "ting" i høst det, å se på Prison Break sammen. Introen minner meg om han mer enn noe annet. Litt rart, men det er sant altså.

Vi hadde ikke med kamera i bassenget i dag, og kommer nok ikke til å gjøre det før vi har med noen som sitter på kanten og ser på heller. Så her er et bilde fra forrige sesong.
dscf3273
Alma og Y-yyy.

2 kommentarer

Trine

25.09.2009 kl.16:24

SV; Tusen takk for fin kommentar, kjære deg. Setter stor pris på det.

Yngvild

25.09.2009 kl.22:26

jobbe fra 8-8.30... kem i ALL VERDEN vil det tru? ;)

Skriv en ny kommentar

hits