Jentehuset.

Da var vi alene igjen. Alma og jeg. I natt kjørte jeg J til Værnes etter 3 mnd her hos oss. Nå er det 3 mnd før han får lov til å søke om visum igjen. Idiotiske regler altså, men sånn er det nå bare. Siden flyet gikk 06.20 kjørte vi hjemmefra 4. Jeg la meg halv ett i natt, så det sier seg selv at det eneste jeg har gjort hittil i dag er å sove.

Om litt skal snuppa hentes i barnehagen og så skal vi ha en rask middag før vi starter på et nytt kurs i småbarnssvømming. Det er lenge siden sist nå, kurset i Mai ble avlyst så det er nesten et halvt år siden vi har vært i bassenget. Skal bli godt å komme igang igjen, det er nemlig artig for snuppa og trening for mor!

Det blir spennende å se hvordan Alma reagerer på at J ikke er her lenger. Vi har snakket om at "pappa skal reise med flyet til Ghana, der han skal lage trommer. Også kommer han tilbake når det er vinter og maaaasse snø". Dette konseptet har hun vært helt med på, men det gjenstår nå å se hvordan det blir når hun oppdager at han faktisk ikke er her. Som dere skjønner håper jeg på en sen vinter i år, ellers får jeg et forklaringsproblem....

dscf4831
Alma og pappa har en siste kosestund før legging på lenge. Kaninen (Gi) er selvfølgelig med på moroa.

dscf4836
Det er obligatorisk med litt morsomheter!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits