Another one.

Siden internettet mitt (ja, det er nemlig mitt internett det som er i huset mitt) har vært borte i hele dag, ble jeg jammen sittende på røven foran dataen i kveld gitt. Prison Break får seg visst en pause. Kanskje liksågreit, jeg drømmer jo om fengsler hver natt. Litt snedig at jeg ser Prison Break for harde livet for tiden, og samtidig har vi hatt vårt eget lille Prison Break her i Norge. Bortsett fra at her er jakten langt fra så intensiv som den jeg ser på dvd. Lurer på om amerikanerne hadde gjort ting annerledes enn det vi gjør her til lands? Kan ikke se for meg at det hadde blitt tatt like "lett" på det om en fange hadde rømt utenlands der.

Anyway. Grunnen til dette raske innlegget er at jeg kom over nok en, ja nettopp, nok en konkurranse! Jeg elsker jo som sagt konkurranser :) Denne gangen har Mammaguiden en konkurranse der de gir bort et gavekort på 300 kr fra nettbutikken Minimikki. Konkurransereglene finner du her.
Jeg har herved tjent meg 3 lodd :)

jakke

Nå skal jeg gå inn i nettbutikken å sjekke utvalget, for jeg vinner jo selvfølgelig. *krysser fingre og tær atter en gang*

Én kommentar

duracellbaby

24.09.2009 kl.08:12

SV: Er det ikke deilig? Å være fri fra denne "tåpelige" farmen, for det er jo egentlig det. Men uuuutrolig vanedannende. Får også drøssevis med beskjeder om at folk steller pent med farmen og et lass med gaver som jeg elegant sletter. Ah, herlig!!

Skriv en ny kommentar

hits