Ostehimmelen venter på dere.

Det ser ikke ut som om blogg.no vil at jeg skal vise frem rumperistinga til Alma. Det går rett og slett ikke an å få lastet opp videoen. Etter å ha prøvd ørten ganger gir jeg opp for kvelden. Kanskje det går bedre i morgen.

I helgen var vi som skrevet tidligere på Bondens Marked i byen her. Der kjøpte jeg noe som var så utrolig godt at jeg bare er nødt til å tipse dere lesere om det. Jeg kjøpte nemlig en Dip-Ost. Den kommer fra Gangstad gårdsysteri på Inderøya, og mer om produktene deres kan dere lese om her. Dip-osten er salatost som er kjørt i en mikser, pluss at den har litt mindre olje enn salatosten. Den er så god at dere aner ikke! På hjemmesiden står det beskrevet om Dip-osten: Osten er sterkt vanedannende og perfekt for skapsnavlere!
Jeg kunne ikke vært mer enig! Jeg spiste så mye at jeg ble kvalm... For det er mektige saker vi snakker om altså. Det er jo ost, rett og slett. Men akk for en hærrlig god ost! Sammen med kjeksene det er bilde av, som jeg kjøpte på samme plass, var jeg i himmelen. Ostehimmelen. Om kjeksen står det: Huså Brød er en kraftig kjeks som passer godt til all ost, og kan faktisk brukes som "skei" i begeret med Dip-ost.
Do I need to say more?!?!
Produktene selges rundt om i hele landet, så det er bare å kikke på hjemmesiden for å se om de selges nær deg.
dscf4822

Jeg slo til med en rabarbradrikke med det samme. Den var veldig god, men 40 kr for en halvliter er litt i meste laget. Men det er jo veldig sunt da, så det får gå en gang i blandt. Isteden for brus på lørdagskvelden kanskje?
Jeg husker ikke helt hva osten kostet, men jeg tror det var ca 90 kroner for osten og kjeksen til sammen. Kjekspakken ble tom veldig fort, så jeg anbefaler at dere kjøper mer enn en pakke. Jeg angrer på at jeg ikke gjorde det...

Nå er det Prison Break! :D

Én kommentar

Vero

22.09.2009 kl.23:05

Mmmm - ost <3

Skriv en ny kommentar

hits