Lykke!

Da posten kom i hus i gårkveld var det kommet en pakke til meg! Det var premien jeg vant hos Interno.no
Pakker er alltid artig, men det som er ekstra artig er når du åpner pakker og får ting du ikke ante at du ønsket deg. Ting du bare forelsker deg i med en gang, som du ikke skjønner hvordan du greide deg uten. Den følelsen fikk jeg da jeg åpnet pakket fra Kathleen i går. For se hva jeg fikk!!

dscf4816
dscf4817

Det skulle seriøst vært tatt bilde av meg da jeg åpnet esken, for et mer gledelig overrasket ansiktsuttrykk skal man lete lenge etter! Jeg digger øredobbene, de er bare så "meg". Jeg er egentlig dårlig på å bruke øredobber, for jeg finner liksom ingen jeg liker. Jeg liker ikke for mye stæsja ting. Disse har jeg brukt siden jeg fikk dem. Og jeg er rett og slett overbevist om at de er de nye favorittene mine.

Tusen tusen takk Kathleen! You made my day :)

4 kommentarer

Mona

18.09.2009 kl.11:49

De var VELDIG fine Guro. Jeg tok opp hullene i ørene i fjor, og følte meg overpynta delux da jeg begynnte å ha øredobber igjen. Men må jo ha i no når jeg måtte ta opp hullene liksom ( får ikke gro igjen med en gang). Men sliter med å finne noen jeg ikke føler at "lyser" opp hele meg liksom - de der hadde vært super til å pynte meg med. De var perfekte - enkle, fine og passelig pynta!

marita

18.09.2009 kl.12:52

Så fine de er :) Skjønner godt at du ble gla :)

Stine

18.09.2009 kl.14:04

Superfine! :)

Kathleen

18.09.2009 kl.19:56

Så hyggelig at du ble glad og at de passet :D

God helg!

Skriv en ny kommentar

hits