Sol, sol kom igjen...

Herrlighet, dagen i dag har vært skikkelig kjipers. Det har vært et helt utrolig dårlig vær her. Det er ikke det at det regnet, det høljet ned her, konstant. Jeg synes det går an å være ute når det regner, det er ikke det. Men da er det snakk om moderate mengder regn. I dag har det vært enorme mengder som har falt ned fra himmelen. Sånne dager må jo selvfølgelig komme når Alma har fridag fra barnehagen. Siden hun har fridag måtte hun også våkne kvart på sju i dag. Off course. Når hun skal i barnehagen må jeg vekke henne rundt halv åtte. Hun kan godt sove til over åtte hvis hun får lov. Men altså ikke på fridagene. Det var en trøtt og grinete pumpkinpie som gikk rundt her i formiddag. Heldigvis ville hun se på "bissss, bisssss!" etter en stund. Ordet er altså buss, og det betyr at jeg skal sette på "the wheels on the bus" på tv'n.

Da det endelig var tid for formiddagsduppen var det ei supertrøtt snuppe som sloknet på sekundet i vogna si utenfor her. I nøyaktig en time sov hun, da satte kirkeklokkene i gang. De holdt seriøst på i et kvarter!!! Jeg kunna ha kakket den personen som sto å ringte med dem i hodet! For hvem våknet? etter bare en times søvn? Joda, det var Alma det. Jeg sendte Hanne ut på trilletur for å prøve å få henne til å sovne igjen, men det funket dårlig.
Humøret til snuppelure ble litt bedre da hun skulle få være med å lage pizzza til middag. Men da hun oppdaget at det ikek var røring inne i bildet falt leppa atter en gang. Det eneste som duger når man er på kjøkkenet er nemlig å røre i noe. Hun står klar med skjeen sin da, parat til å rykke inn. I og med at pizzalagingen innebar kutting, og altså ikke røring, ble snuppa stående og spise smør isteden. Ja, dere leste rett, hun spiser margarin med fingrene. Æsj.

dscf4814

Dere legger sikkert merke til at det er lovlig rotete på kjøkkenbenken. Jeg har tømt hyllene over komfyren i dag. Kastet mye rot. Jeg trenger tips til hvordan jeg skal organisere hyllene! Help me... De to øverste hyllene rekker jeg ikke opp til uten krakk, så jeg ser for meg at jeg må ha noe pyntestæsj der. Men hva? Jeg er veldig åpen for andre løsninger når det gjelder de andre hyllene også. Den ene er til brødmat, en til krydder, og to til litt av hvert.
dscf4808
Flisene er bare helt grusomme, noen som har erfaring med flismaling?

Jeg fant frem vinterklærkassen i garasjen i dag. Fant ut at det var på tide å fylle inn varme klær i hyllene i gangen. Da vi kjørte hjem Hanne i ettermiddag fikk snuppa velge klær selv. Det endte opp med ikke mindre enn to ytterjakker, utenpå hverandre, nisselue, skjerf og støvler. Hanne tok et bilde hjemme hos seg, skal prøve å få henne til å sende det til meg for hun så virkelig ikke ut. Priceless.

Nå sover snuppa søtt i sengen sin, jeg nerder foran dataen og J ser på fotball. Vi håper på bedre vær i morgen!
Ha en fortsatt fin kveld! :)

3 kommentarer

Vero

16.09.2009 kl.21:44

Håpe du ska ta vare på de blå skålan? Det e jo dæm som e akkurat passe stor te smågodt ;) Men bra om dæm kjæm sæ ne litt for det e for høyt å ha dæm i den øverste hylla ja.

Men ka du ska ha i dæm øverste hyllan no? Hmm, nei må tænk litt på det gitt :)

Guro

16.09.2009 kl.22:01

Faktisk så har J tenkt å ta dem me t Ghana... :) æ vil itj ha dem nå mer, så som en ekte ghaneser han e så tar han dem. Kan itj kast nå vettu;)

Vero

17.09.2009 kl.17:06

Hehe, nei det går jo itj an. Bra at hain tar dæm me læll da :)

Skriv en ny kommentar

hits