Forsøkskanin?

I dag har jeg startet forberedelsene til forkjølelsessesongen som står foran oss. Basillkjeden her i huset er som følger:
Barnehagen → Alma → Guro

Når basillene først er kommet til ledd to i kjeden er vi som oftest på en evig forkjølelsesrunddans, man blir jo aldri kvitt det når det først har kommet i hus. Vi smitter hverandre hele tiden. Derfor går det derretter sånn ca som det her:

Alma → Guro → Alma → Guro → Alma → Guro → Alma → Guro → Alma → Guro osv osv...

Det er ikke så mye jeg kan gjøre for Alma, utenom å gi henne tran og kle på henne godt med klær. Jeg derimot, jeg kan prøve litt av hvert som tilsynelatende skal hjelpe mot forkjølelser. Da jeg var hjemme hos mamma i helgen leste jeg Hjemmet. Der kom jeg over en artikkel om hvordan man skulle holde seg frisk nå når vinteren setter inn. Jeg bet meg merke i et produkt som virket svært lovende. Ifølge meg selv.

immolina
Dere kan lese mer om Immolina her,  her og her.

Det som tiltrakk meg var at Karolinska sykhuset i Sverige forsker på produktet og har hittil fått veldig gode resultater på testingen sin. Av en aller annen grunn stoler jeg på Karolinska. Jeg vet egentlig ikke helt hvorfor. Navnet gir meg en autoritetsfølelse.

Det eneste som gir meg en litt spørrende følelse når det gjelder Immolina, er at inni pakningen ligger det som vanlig et pakningsvedlegg. Der står det som alltid informasjon om produktet. Men, på baksiden av informasjonen er det et spørreskjema. Øverst står det:

Kjære forbruker!
Takk for at du har valgt et produkt fra Nordic Medical Pharma AB. For at vi fortsatt skal utvikle Immolina, er vi meget interessert i din erfaring og hjelp. Vi ber deg derfor fylle ut dette spørreskjemaet.

Er det grunn til engstelse? Betyr dette at de slettes ikke har testet ut produktet og at jeg herved er en forsøkskanin?
Hmmmm, jeg ble med ett litt skeptisk...
Nei, jeg setter igang, litt alger kan da ikke skade noen?! Og så sier jeg til meg selv "karolinska, karolinska, karolinska"...

Terningkast kommer når jeg har brukt det i hvertfall tre uker!

2 kommentarer

Mariann Johansen ♫♥♫

16.09.2009 kl.16:04

Haha, bra basillkjede!

JEg har egentlig dårlig tro på alt sånt hokus pokus, det tok mange år før jeg skjønte at det faktisk hjelper å ta Paracet :P

Trine

16.09.2009 kl.19:46

SV; Tusen takk. Ja vi over 30 må ha varmen i beina.. hehe..

Skriv en ny kommentar

hits