Feber i hodet og to valg på en dag.

I dag har vi hatt hjemmedag, Alma hadde feber i går, så vi droppet barnehagen i dag. Tror ikke hun hadde feber i dag, men det er godt å slappe av en dag når man er liten. Når jeg spør om hun har feber peker hun på hodet sitt. Av den enkle grunn at jeg i går la hånden på pannen hennes og sa "Alma har feber ja". Dermed er det feber i hodet man har når man er syk. Enkelt og greit.
Selv om det ikke var feber i hodet i dag holdt vi oss innendørs. Tror det er noe som henger igjen fra da jeg bodde hjemme. For var jeg syk, hadde feber etc, fikk jeg ikke gå ut selv om jeg følte meg bra. For når man tar seg fri fra skolen pga sykdom gikk det ikke an å gå ut lærte jeg. Selv en tur til butikken for å kjøpe godis var utelukket. Man kunne jo ikke bli sett ute når man var syk!
Men vi sprakk i ettermiddag. Jeg skulle jo stemme, så vi tok liksågodt en spasertur i finværet. Den gamle lærdommen fra min barndom kakket meg i hodet da vi spaserte mot skolen der jeg skulle stemme, for da kjørte en av de ansatte i barnehagen til Alma forbi...

Jeg overrasket meg selv i valglokalet. Det var jo kirkevalg også. Da jeg fikk informasjon om kirkevalget i posten i sommer skjønte jeg ikke bæra. Derfor hadde jeg ikke ofret det valget en tanke. Men så sto de der da, og pekte og sa " der borte kan du stemme i kirkevalget". Lydig som jeg er gikk jeg nå dit jeg da. Aner jo virkelig ikke noe om kandidatene, så jeg gjorde det enkelt og greit, jeg ga dobbeltstemme til de som var unge. :)
Kirken har sikkert godt av å få inn litt ungdommer, så jeg stemte på de som var under 30 jeg.
Når det gjelder stortingsvalget så stemte jeg for å forlenge perioden til dagens regjering. En barndomsvenn av meg kriger om et mandat i fylket her, så jeg stemte SV bare for å hjelpe ham. Eller, ikke bare bare, han er superflink altså! Jeg vipper alltid mellom Ap og Sv, i år var Trond Martin Sæterhaugs mandat og oljeboring i Lofoten de sakene som vippet meg over til SV.

Nå krysser jeg fingre og tær for at den rødgrønne regjeringen vinner valget! Jeg har alltid sagt at jeg flytter fra Norge om FRP kommer i regjering. Men jeg må dessverre gå tilbake på lovnaden min, det er ikke bare, bare å dra utenlands når man har fått barn... Men om de mot alle odds kommer til makten skal jeg melde meg inn i et politisk parti å kjempe mot dem. It's a promise!

Over til noe helt annet, jeg tror Alma holder på å få ei tann, for hun er kjempeurolig i kveld. Tror faktisk ikke hun har sovnet enda for jeg hører det klirrer i smokken både titt og ofte på soverommet. Eller så er det fordi vi har vært inne nesten hele dagen, og hun har mengder med energi som skulle vært ute av kroppen...
Ja! Det glemte jeg å fortelle, jeg har ommøblert på stua i dag! Dvs at jeg har flyttet sjeselongdelen på sofaen til motsatt ende. Det ga stua mye mere plass, for jeg fikk flyttet lenestolen foran vinduene isteden for at den sto midt i rommet. Det som er litt dumt er at lysekrona slettes ikke henger rett over stuebordet nå... Jeg skal ha det sånn i noen dager for å se om jeg tilpasser meg den, så få jeg bore nytt hull i taket da. Eventuelt. (hei pappa (: )

Nå skal jeg se på valgnatt *krysse fingre og tær* :)
dscf4782
Reklame for Ballerina.

5 kommentarer

Yngvild

14.09.2009 kl.20:56

biilde fra stua da!!

Vero

14.09.2009 kl.21:12

Ja, bilde fra stua! Hørtes no fornuftig ut.

Håpe nusket får søv litt no da :)

Guro

14.09.2009 kl.21:36

Det e så rotat for øyeblikket... Tørke klær her å greier:)

Kathleen

15.09.2009 kl.15:09

Heheh må inrømme at jeg fikk lyst på ballerina nå! Så søt Alma er, For noen nydelig krøller!

Jeg har noe til deg på bloggen min i dag!

Ha en fortsatt fin Mandag :)

Kathleen

15.09.2009 kl.15:13

Mandag sier jeg, det er jo tirsdag! Sånn er det når man er ute i mammapermisjon :P

Skriv en ny kommentar

hits