Superleppe og lørdagskos.

Er det noen som har sett/ser Prison Break? Herrlighet for en spennende serie! Sier ei som alltid har syntes den serien høres kjempeteit ut, ørten episoder om det å komme seg ut av et fengsel liksom, hvor spennende kan det bli? Ikke så veldig trodde jeg, men det var helt til J fikk første sesongen i bursdagsgave av broren min. I tillegg har jeg blitt tvunget til å se epioder om torsdagene, da den går på TV3. Siden jeg ikke har fulgt med før har jeg mest plaget livet av J med spørsmål. "hvem er det?", "hvorfor gjør han det?", "hva er Scylla?", "hvor er det blitt av han?" osv osv. Jeg innså jo selv at i og med at jeg hadde alle disse spørsmålene  var jeg blitt bittelitt interessert i serien, men det slo altså ikke til for fullt før J fikk første sesongen på DVD. I går satt vi oppe kjempelenge, og nå mens Alma sover er det på'n igjen...
Det er nesten så jeg føler for å investere i andre sesong, vi er jo snart ferdige med nr 1. (!!!)

Vel vel. Før snuppelura sovnet ute i vognen sin har vi gjort litt av hvert. Det var J som sto opp med henne i dag, jeg våknet av et brøl litt senere. Da hadde de gått ut og Alma hadde trynet så lang hun var i bakken utenfor her. Siden hun fortsatt skal gå med hendene i lommene gikk det som det måtte gå, hun dro leppa gjennom grusen. Da jeg fikk summet meg, kledd på meg og stått opp kom jeg opp til dette synet:

dscf4793
Alma har riktignok et snev av "afrikalepper", men i dag ser det vitterligen ut som hun har vært ut i en skikkelig slåsskamp.


Siden hun leppa hang på knærne, (nesten) bokstavelig talt, måtte vi finne på noe morsomt. Alma fikk malesaker av ei venninne av meg for kjempelenge siden, vi har ikke brukt den enda. Men i dag prøvde vi. Tøtta var superkonsentrert når hun holdt på. Hun prøvde riktignok å spise på malerpenselen hver gang jeg ikke så på henne, men jeg prøvde å late som jeg ikke så henne. Litt røverstreker må hun jo få lov til å holde på med:)
dscf4790

dscf4791

Etter maleseansen satte vi på Postman Pat, tøttas nye favoritt. Hun er helt konsentrert når hun ser på, jeg må nestn le av hvor alvorlig hun er. Men lille frøken snupp kan selvfølgelig ikke utøve en aktivitet, om det så bare er å sitte å se på tv, uten å lage litt rot rundt seg. Denne gangen greide hun å tømme en pose goldfish på 0,3 sekunder. Jeg satt ved siden av henne, men reaksjonsevnen min er ikke laget til å følge med handlingene til en soon to be toåring. Før jeg visste ordet av det hadde hun en dekorativ haug med fisk og smuler ved siden av seg. Godt vi har støvsuger!

dscf4798
Er ikke noe å si på konsentrasjonen hvertfall, Postman Pat er seriøse greier! ;)

Nå skal jeg se enda en episode! We snakes ;)

4 kommentarer

Vero

12.09.2009 kl.14:43

Dakar som slo leppa si. Men det kjæm nok te å skje igjen ja når hu går som hu går...! Flire når æ ser kor konsentrert hu e, va liksom itj måte på!

Liz - MotherSinnerSaint

12.09.2009 kl.14:56

Stakkars, aldri no gøy å slå .. Men bra det ikke var noe alvorlig da:)

Ja, det er godt det finnes støvsuger!

Yong

12.09.2009 kl.15:32

Uff da, skikkeli verandaleppe...men hva gjør vel det når man har så vakre øyne :)

Eva

14.09.2009 kl.00:30

Hælle nuffen Alma er jo bare sååå vakker da, med hveranda leppe og alt... :)

Skriv en ny kommentar

hits