A summer is over...

Nå er sommeren offisielt over her i huset, jeg har pakket vekk alle sommerklærne. Ikke at jeg synes det har vært så sommerlig de siste ukene, det har rett og slett vært et ufyselig drittvær her. Regn, vind og rundt 10 grader. Høsten er definitivt kommet for å bli... Høst kan være fint det, for all del. Men jeg hater å fryse. Og på mine eldre dager skal det ikke store temperatursvingningene til før jeg får istapper til tær og blå lepper. De blå leppene er forresten en familiesvakhet. Noen ganger får jeg det når jeg ikke fryser også, det skal bare litt kald vind til, og popp, leppene mine ble blå. Jeg ser ikke ut, men det er vel ikke det største problemet i verden.

På grunn av at jeg da er begynt å dra på årene og fryser mer enn det jeg gjorde da jeg var atten, tenkte jeg å investere i en vedovn. Fikk jo igjen endel på skatten, så tenkte å bruke en del av sparepengene mine på det. Men... Så kom den fordømte EU-kontrollen og spiste opp 7000. Reparasjonen kostet nemlig 6286 kroner. Selve EU-kontrollen kostet 600.
Dermed ble det ikke noen ovn denne måneden. Men, jeg tenkte at jeg skulle være smart å kjøpe en brukt vedovn, er det noen som har noen erfaring med det? Vedovn er ikke akkurat mellomnavnet mitt, så å finne den rette ovnen er ikke lett. Jeg like godt de som ser litt gammeldags ut, de med figurer og eventyr på sidene vet dere (det vet dere sikkert liksom...). Hvis det er noen som har noen knakende gode vedovntips til meg, bring it on!

Ellers har det ikke skjedd stort hittil i dag. På grunn av været har jeg vært inne. Men jeg har ikke vært totalt uvirksom, jeg har ryddet og satt på plass ting over alt. Utrolig hvor mye ting og tang som ender opp på plasser de slettes ikke skal være i løpet av ei uke. Lurer på om det er noen som flytter på ting? Den som utpeker seg som den mest skyldige skal hentes på barnehagen om en halvtime. Nå er jo alt ryddet på plass, så jeg skal følge nøye med når hun kommer hjem, for å se om ting flytter på seg igjen. Man er jo uskyldig til det motsatte er bevist ;)

Nei, nå skal jeg ta meg en iskaffe og slappe av litt på sofaen før jeg må ut  regnet.
Ha en super dag alle sammen!
dscf4747
Alma vet hva man skal gjøre når høststormene slår inn over oss; ta et varmt bad!

3 kommentarer

Vero

11.09.2009 kl.15:10

Fin antenne i håret :)

Mariann Johansen ♫♥♫

11.09.2009 kl.18:18

Nåå, så søtt bilde! Jeg har ikke noe vedovn tips, men vi kjøpte en til en 4-5000, den funker helt fint. Det kommer like mye an på hva du fyrer med, tror jeg.

Eva

12.09.2009 kl.01:37

Hei Guro

Jeg har hatt en Jøtul nr 3 i flere år den er ikke så stor men gir en utrolig god varme. Den har også en glassdør slik at du får litt sånn peis følelse når du fyrer i den. Er ille kos å se flammene en kald høst og vinter kveld. :)

Skriv en ny kommentar

hits