Butikkgalskap og krise i forholdet.

I går før jeg skulle hente Alma på barnehagen var jeg innom kjøpesenteret og gjorde noen ærender. Da jeg sto i kø på Cubus begynte jeg å irritere meg over noe jeg har sett uttallige ganger før. Dere har sikkert opplevd det dere også.
For når man står i kø i en butikk, så er det ikke alltid at det er bemanning på alle kassene. Dermed blir det forholdsvis mange mennesker som står i kø foran den ene kassen, men den andre er folketom.
Og da er det at noen kunder virkelig slår til. For hva gjør de? Joda, de stiller seg i den kassen som er tom. Det er bare det at, greit, det er ingen kunder som står i kø der, men det er da vel farsken ta meg ingen ansatte som står i kassen heller!! ÅÅÅh, det irriterer meg SÅ! For hva skjer, når de står der, og tror de er så smarte fordi det ikke står noen andre i kø foran dem? De blir dritsure. For selvfølgelig ekspererer den ansatte som står i kassen køen foran kassaapparatet sitt først. Mange ganger ser de ikke engang at det har stilt seg opp noen i den tomme kassen, for hvorfor skal de det liksom. Alle ser at den ikke er bemannet!

Kjære kunder som bedriver det jeg nettopp har forklart, hvorfor gjør dere det? Er det rett og slett fordi der trenger en synstest eller er det fordi dere tror dere har funnet en akseptabel måte å snike på. For det er det dere gjør vet dere, dere sniker. Og sniking er rett og slett noe av det jeg misliker sterkest her i verden. Jeg mener bestemt at det viser en mangel på respekt for folk rundt deg.
Må bare legge til at når de som tror de er smarte og stiller seg i den ubemannede kassen blir stående, og surheten bare begynner å renne i strie strømmer, da godter jeg meg. Virkelig godter meg.

Før jeg avslutter skrivingen og går inn til far og datter som leker på stuen må jeg bare fortelle at det ble en krise i forholdet i går. Vi satt og så på tv da det kom et reklameinnslag for Skal vi Danse. Plutselig vrikket Jan Thomas over skjermen og J utbryter "oh, I really don't like that man".
?!!?!??!?!? What?!!?
G: What?!
J: I don't like him
G: Whyyyyyy??
J: He don't act like a man.
G: ????
J: He looks like a man, he even got beard. But he's acting like a woman. And this is (trykker fingrene mot øyenbrynene så de flytter seg opp i panna),  it's just, well, like woman.
G:.....

Jan Thomas, my hero! Også liker ikke J han?!
Lurer på hvor lang tid det tar før J oppdager at jeg har Jan Thomas` stylingguide i bokhylla... ;)

5 kommentarer

09.09.2009 kl.11:35

enig med Joe!!!

Vero

09.09.2009 kl.13:33

Hoho, snakk om sniking, da skulla du vært me mæ på konferanse me 120 dama i alderen 50+. Køkultur eksistere itj i dæmmers hode trur itj æ.

Enig me Joe æ å ;)

Mona L

09.09.2009 kl.15:18

HEIA JOE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Penelene

09.09.2009 kl.18:22

Er såååååå enig med Joe!!!! You go J!!!!!! ;-) latterkrampe her

Yngvild

09.09.2009 kl.21:49

heia joe!!

Skriv en ny kommentar

hits