Finn en feil...

... på Js frokost i dag. Den besto av brødskive med smør, hvitost, servelat, blåbærsyltetøy og agurk.

Jeje. Ellers er det ikke noe særdeles spennende som har skjedd i dag. Det har rett og slett vært en vanlig hverdag. Vi dro på handletur etter middag, Ica maxi jubilerer tydeligvis fordi de er 24 år. Dermed ble det hamstring av dvd'er til 39 kr per stk. J har lenge etterlyst filmkvelder, så nå skal han jammen meg få sitte til krampa tar ham. Om han da liker de jeg kjøpte. Det er jo slettes ikke sikkert. Men jeg er veldig fornøyd selv da! :)
dscf4777

Det var også bleieesker fra Libero til 1 kr pr bleie. Dvs jeg betalte 104 kroner for en sånn der svær kasse. Ganske så fornøyd med den handelen også.

Nå sitter jeg her og lurer litt på hva jeg skal gjøre. Jeg har bittelitt lyst til å se Sicko. Hmm....

Oppdaget her i sted at det er Greys i dag også?! Skal det gå to ganger i uka, er det noen som vet det? Det synes jeg er litt mye jeg. Jeg elsker jo serien, men når den går flere ganger i uka er sjangsen stor for at det kræsjer med noe annet (altså ting utenfor tv-verdenen). En dag i uka var liksom greit å reservere til tv'n, men to?


Alma fikk seg forresten dvd i dag hun også. Postman Pat. Og da snakker vi den gamle gode Pat altså, ikke Special Delivery Service Pat. Han liker jeg ikke helt. Skjønte ingenting da jeg så den nye versjonen første gang jeg altså. Jeg skjønner jo at det skjer modernisering på barne-tv fronten også, men jeg liker nå det gamle best jeg da. Men så er jeg jo gammel selv. sukk....

dscf4770
Postman Pat falt i smak hos snuppa. Det var veldig godt å slappe av i bleieeska med en video og pledd på slutten av dagen ;)

Nå går jeg og ser Sicko, sneiks!

3 kommentarer

Yong

07.09.2009 kl.22:30

Haha - det er sånn som bolla mi kunne funnet på å sinne seg til rette i - tihi :)

Anetteshus.com

07.09.2009 kl.23:40

Hei, Guro! Takk for hyggelig hilsen:) Selvfølgelig kan nye lesere også delta!!

Så flott blogg du har! Masse herlige bilder av din lille, søte Alma:) Hun er jo bare sååå skjønn!!

Ha en strålende ny uke!

Klem Anette:)

Lotte og Mie

08.09.2009 kl.10:11

Helt enig med Alma..Gamle god postmann pat er mye bedre enn spesial pakke service altså..hehe..dessuten så roter han det alltid til på den nye ..

Skriv en ny kommentar

hits