Bake kake søte.

Huttetu hvor det går. Formen er storveies! Not. Meeen, det går.
Alt fordi jeg ikke banket i bordet etter å ha svart på melding fra Vero på torsdagen. Hun lurte på om jeg hadde feber og jeg svarte at neida, den hadde gått ned 0.2 grader nå. Noen timer etter gikk den i taket til 39....

Dermed ble gårsdagen brukt til rett og slett ingenting. Jeg sov jeg. Å overgi kontrollen til snuppa totalt til noen andre er ikke alltid det jeg liker best. I går førte det til at hun dro til barnehagen uten støvler (det pøsregnet), fleeceklærne lå igjen i hylla, og da hun kom tilbake fra barnehagen var begge regnsettene hennes lagt igjen der. Jaja, håper på oppholdsvær i helga (det har det ikke vært hittil...).

I dag sov jeg også lenge. Helt til klokka ti faktisk. Da var Alma og J i parken og lekte. Men de kom raskt tilbake når jeg ringte og sa at nå skulle det bakes kake. Alma elsker å bake!
Jeg skal jo i bryllup i dag, har et vennepar som giftet seg i Roma (tror jeg) i mars i år, og nå skal de ha bryllupsfest. Bruden sendte meg meldig for ei uke siden og lurte på om jeg kunne bake ei kake. Jeg svarte selvfølgelig ja, men tenkte i mitt stille sinn at nå lever hun virkelig farlig. Alle som kjenner meg vet at jeg ikke akkurat er superflink på kjøkkenet. Siden jeg vet så lite om kaker sendte jeg rett og slett en melding for å høre hvilken kake hun hadde tenkt seg. Heldigvis svarte hun sjokoladekake! Ei sjokoladekake må vel selv jeg greie.
Google er en fin ting, så jeg fant ei finfin kake på detsoteliv.no

Siden formen min ikke er helt på topp enda, og jeg samler energi til i kveld, fikk Hanne jobbe et par timer i dag. Hun og Alma blandet dermed ingredienser mens jeg leste opp oppskriften.
Det skal jeg si dere, når Alma baker blir det et sabla søl. Hun visper og rører så det skvetter veggimellom. Og er selvfølgelig fornøyd med seg selv. I tillegg spiser hun alltid røre. Om det så bare er råe egg der, hun smaker og smatter og er storfornøyd. Sjokoladekakerøren i dag var ikke akkurat dum, den gikk ned på høykant.
dscf4691

dscf4693

dscf4695

dscf4698

dscf4703

dscf4702

Siden jeg er vokst opp med ei mormor og mor som alltid lager for mye, det kan jo bli lite (..), følger jeg deres tradisjon i dag. Jeg synes kaka blir så tynn at jeg lager den dobbel. Selv om jeg ser på bildene at det er så tynn den skal være.
To-lags-sjokoladekake it is.
Den er ikke ferdig enda, men skal prøve å huske å ta bilde av den.

Nå skal jeg ta en lang varm dusj før snuppa mi våkner opp fra duppen sin. Hun blir hentet av Dodo når hun våkner, så jeg har god tid på å ordne meg, og komme i bryllupsform. Festen starter nemlig ikke før kl 18.00.
Ha en fin helg alle sammen!

8 kommentarer

Eva

05.09.2009 kl.13:56

Hahaha så herlige bilder av lille snuppa som lager kake. Er det en berømt fremtidig kokk vi ser her? Kos deg i bryllupet! :)

05.09.2009 kl.14:51

Herlige bilder, men jeh hadde kanskje ikke selv likt å spise den kaken som dattera di har smattet og suglet og snørret oppi :P

Guro

05.09.2009 kl.17:03

Anonym: snørr kan jeg love deg at det ikke er i den. Ser at det ser ut som det er masse snørr på det ene bildet, vet ikke hva det er gjenskinn i men snørr er det hvertfall ikke. Og når hun stikker hånda i røren, det kan jo hende at vi tørket av hendene hennes selv om det ikke er fotografert??

05.09.2009 kl.17:49

Må bare si at dattra de er helt utrolig nydelig! Og så ut som hun koste seg:D

Yong

05.09.2009 kl.19:01

Fantstisk bilde :) God bedring!

SV; Hehe - jeg er ikke så sær på te...jeg drikker det meste, men alltid uten noe i - ikke sukker og ikke melk, og ihvertfall ikke honning. Har aldri likt smaken av honning :)

thetravelbug

05.09.2009 kl.22:25

Såååå søt!!!

Litt misunnelig på håre hennes må æ si ;P

Guro

06.09.2009 kl.13:41

Takk takk. Håret hennes kommer hun garanter til å ville bytte bort når hun blir større. Alle med krøller vil jo ha rett hår, og omvendt :)

adale

06.09.2009 kl.15:35

herlige lille venn, gosj det er det snuskeste jeg har sett på lenge;)

Så koselig at du ble med på give away!

Skriv en ny kommentar

hits