Tips fra sofakroken.

Jeg har fått svineinfluensa. Haha, neida mamma og pappa (som snikleser bloggen min hver dag). Men jeg har faktisk feber altså. Ca 38 grader celsius. Men det er egentlig  det eneste, litt het i hodet men resten er helt ok. Merket i går at jeg var passe kake etter Alma hadde lagt seg, og så svettet jeg nå inni granskauen i natt (æsj). Får bare ta det med ro her hjemme og passe på at jeg blir frisk til lørdag. Da skal jeg nemlig i sommerens siste bryllup. Det har vært litt av en bryllupssommer, regner man med utdrikkingslag, og bursdagene og dåpen jeg har vært i, så er egentlig de tre ukene vi var på hytta de eneste helgene jeg hadde "fri". Og siden jeg skal i tre (!!) bursdager til Laila (hihi), og jentetur til Kolvereid (av alle plasser liksom) er festligetene langt fra over enda. I november har jeg foreløpig ingenting på programmet, forslag anyone?? ;)
Der gikk det for fort kjente jeg, nå kom jeg på at pappa har bursdag den første helgen i november, både Alma og min bror har bursdag helgen 13-15 november, og jeg er med på å arrangere kurs på Gardermoen den siste helga i november.
I rest my case....

Aaaanyway.
Det jeg egentlig tenkte å tipse dere lesere om, er et nytt nettsted og en konkurranse! Jeg tar konkurransen først :) Vi liker nemlig konkurranser, ikke sant?!
Jeg har merket en økende en økende interesse for interiør i det siste. At interessen kommer i en periode da jeg absolutt ikke har råd til å være interiørinteressert er jo typisk. Men derfor er det så bra at det finnes så mange supre interiørblogger. Som dere ser har jeg allerede lagt til noen blant lenkene mine, både Jordbærpiken og Annettes hus har en interiørstil helt etter min smak, og det kommer nok flere lenker skal dere se.

I dag kom jeg over bloggen Interno.no. Den skrives av Kathleen, og jeg må si jeg digger stilen din Kathleen. Du er herved lagt ut blant lenkene mine:)
Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive min egen stil her hjemme, men jeg prøver nå hvertfall så godt jeg kan å holde den "samlet", om noen skjønner hva jeg mener. Prøver å ikke dra inn alt mulig rusk og rask, men holde meg til det samme. Jeg har absolutt rom for forbedring, så jeg kikker ivrig på blogger om interiør for å få inspirasjon.
Kathleen har i tillegg en konkurranse gående på bloggen sin, for dere som vil delta kan dere klikke her.

Så var vi kommet til det nye nettstedet jeg kom over, nemlig mammabloggere.com
Det er rett og slett et nettsted for mammabloggere. I tillegg til at siden samler mammabloggerne på ett sted, skal siden også fungere som en ressursside for oss mammaer. Bra tiltak!

Oppsummering: Ta en titt på Kathleens blogg og vær med på konkurranse, og alle mammabloggere der ute bør ta en tur innom mammabloggsiden. Dere som ikke er mammaer, men interessert i mammablogger kan selvfølgelig også titte inn der. Men det er bare mammabloggere som kan være medlemmer.

Nuh, skal jeg drikke en kopp honning med te, jeg er overbevist om at honning er bra for kroppen. Og så skal jeg se om det er noen såpeoperaserier på tv'n. Det er litt godt å være syk innimellom også ;)
dscf4674
Alma med en av sine nyoppfunnede grimaser. Selv om man sitter i setet på rullestolen kan man fortsatt være sjefshundepasser :)

Klokken 2.55 p.m: jeg har nå lett som en gal etter en annen fiiin blogg med mye interiørtips jeg har kommet over, men mistet adressen til. Til slutt viste det seg at jeg har jo linket til den i et gammelt innlegg...
Her er den hvertfall:
http://lavilledemille.blogspot.com/
Den er også lagt under lenkene mine nå :)

Én kommentar

Heidi

03.09.2009 kl.18:21

Hun er nyyydelig:) Og jeg haaper du kommer deg igjen fort fra sykdommen. Og koooos deg med tv-programmene;)KLEM fra Heidi.

Skriv en ny kommentar

hits