Ei hermegås med hettedilla.

Siden det står onsdag i kalenderen i dag, var det som vanlig middag hos min far i Momarka. Det hadde blitt skikkelig fint vær mens Alma tok duppen sin, så vi fant ut at vi skulle spasere istedenfor å ta bilen. Man trenger jo ikke å kjøre bil hele tiden, hvertfall ikke når det er sol og forholdsvis varmt.

Alma Fafaly er ei lita tøtte som observerer nøye hva andre rundt henne gjør. Og skal selvfølgelig gjøre akkurat det samme selv. Det har ført til at hun i det siste gå med hendene i lommene. Det blir små kriser dagen lang om hun har på klær som ikke har lommer. Og i dag ble det til og med en krise fordi jakken ikke hadde "riktige" lommer.
Enden på visa var at vi rett og slett måtte bytte jakke. Da var tøtta fornøyd, og travet ivrig ivei.
Jeg trenger vel ikke å legge til at jeg slettes ikke er fornøyd med denne lommegåingen? Tryner hun går hun jo, ja nettopp, rett på trynet.
Det har allerede vært noen neste-ulykker her hjemme, men jeg ser for meg at trynings på grus eller asfalt kan få katastrofale følger. Å få hendene henne ut av lommene uten bråk er ikke mulig, så jeg får bare trekke pusten og tenke på noe annet når vi er ute.
dscf4667

dscf4668
Elev og læremester.

Etter en god fiskemiddag begynte vi på tilbaketuren. Vi fikk med oss Buffy hjem, pappa skulle trene og diverse, så jeg (J skulle også trene) ble ansatt som hundepasser. Under gåturen hjem, kom en av Almas andre must-have frem. Nemlig hetten. Har man klær med hette, skal hetten selvfølgelig være ! Har man ikke klær med hette på blir man veldig, veldig sint. Hvis mammaen eller andre personer har klær med hette, uten å ha den på blir man ekstra sint. Alt dette førte til at da vi dro hjem med tandemstolen vår satt tøtta i stolen sin, med hette på. Og jeg satt i den andre stolen, også med hette på. Min ikke helt så fine fleecejakkehette, som i tillegg er hakket for liten, den faller av hele tiden. Da roper Alma "mamma, mamma, mamma, mamma", akkurat som om jeg ikke merket at den falt av...

dscf4676
Sjefshundepasseren til venstre i bildet passer på at alt går riktig for seg. En sjefshundepasser må selvfølgelig ha en rød veske over armen. Ellers er man nemlig ikke en sjefshundepasser. Enkelt og greit.

Jeg og Buffy har hatt en rolig kveld i sofaen. Nå sitter jeg bare og venter på tordenværet, igjen! Vero har nemlig rapportert fra Trondheim, der braker det løs på nytt. Oh joy....

4 kommentarer

Vero

02.09.2009 kl.22:11

Har itj vært nå fler enn 3 lyn å brak foreløpig altså! Nada i forhold te gårsdagen så det hær går nok bra :)

02.09.2009 kl.22:26

hehe, er så morsomt med disse små som så absolutt skal herme:)

Kathleen

03.09.2009 kl.12:36

Hyggelig at du er med på konkurransen min og for en flott liten tulle! Virkelig en nydelig jente.

Guro

03.09.2009 kl.14:48

Vero: det kom aldri hit, jippi! :DAnonym: ja de er virkelig herlige i den alderen, jeg blir overrasket hver dag over hvor mye hun observerer og får med seg.Kathleen: Takk! :)

Skriv en ny kommentar

hits