Middagsoppskrift på en-to-tre (og et idiotisk mannfolk).

I didn't do it... Gårsdagen ble slettes ikke som planlagt. Jeg våknet med sandpapir i halsen, det regnet og var 12 (!!!) grader ute. No way Jose, tenkte jeg. Det ble en innedag. Joe og Alma var ute noen turer (hun står og hamrer på ytterdøra sånn ca ti ganger for dag og roper "gååååååå"), men jeg ble som sagt inne.
Jeg tror medisinen min hjalp, jeg har bare noen knekkebrødsmuler igjen i halsen nå.

De fleste som har lest bloggen min en stund nå, har fått med seg at jeg suger big time når det kommer til matlaging. I går kom jeg over en oppskrift på bloggen til Helene Rask som jeg bare måtte prøve. For de som ikke har lest bloggen hennes, do it! Hun legger ut så utrolig mange gode, enkle og raske oppskrifter på sunn mat. Det er slettes ingen glamourblogg for de som trodde det. Sunnhet og helse er fokuset.
Jeg måtte gjøre om litt på oppskriften siden jeg fikk hjem tomatpurè istedenfor purre. Ikke alltid like lett for en som ikke kan norsk å skjønne handlelisten min... I tillegg var hvitløken min bløt som en svamp, så jeg droppet den også.
Her er det jeg laget:

Frosset torskefilèter (jeg tok 4 stk til oss, kunne godt ha brukt hele pakken (5) )
To paprika (jeg brukte en rød og en grønn)
Buljong
Vann
Matfløte
Salt
Pepper
Chilli
Paprikapulver
Chillipulver

Jeg kuttet paprikaene, fisken og chillien og surret de i stekepannen i noen minutter. Deretter kokte jeg opp vann i vannkokeren, målte opp ca 1,5 dl og blandet i en halv buljongterning. Rørte og hadde i stekepannen. Kryddret med salt og pepper (tror jeg hadde litt hvitløkspulver i også) og lot det stå i enda noen minutter. Da helte jeg oppi en dæsj matfløte og drysset over paprikapulveret. Så var det bare å la det stå litt, slik at sausen tyknet. Samtidig som alt dette skjedde kokte jeg ris til.

Jeg hadde ikke så mye grønnsaker hjemme i går, men det er uendelig mye du kan putte oppi. Feks squash, løk, mais, sukkererter osv osv.
Middagen var en suksess! Både J og Alma langet innpå. Faktisk var det så godt at det var ikke igjen en eneste skje med rester. Det beste av alt var at den var så enkelt å lage. Trengte ikke å tine fisken på forhånd engang.
Try it folkens! :)

Ellers kan jeg fortelle alle at jeg er i lykkeland igjen, Greys begynte jo i går! Jeg bare elsker den serien. Det er ikke tull altså, jeg elsker den virkelig. Gleder meg som en liten unge til ny episode i kveld ♥
Nå skal jeg ta min daglige rundtur i nettavisenes verden. Jeg må si jeg undrer meg over oppførselen til en viss Mr Wilborn. For det første synes jeg hele mannen rett og slett er forkastelig, man oppfører seg rett og slett ikke sånn. Jeg trodde at man ble modnere med alderen, men der tok jeg visst feil gitt. For det andre så går han hele tiden ut i media og poengterer at det er så hard for familien hans. Mr Wilborn, et lite råd; det blir ikke noe bedre for dem at du går ut og kommenterer saken hele tiden. Men det er kanskje ikke det du tenker på? Siden du har startet opp som programleder for et nytt program mener jeg. Dust!

20090511sommeren090077
Alma er ikke bare lik sin mor, hun elsker dyr... sukk


Til slutt, dere som liker konkurranser, ta en titt på denne bloggen.  Hege i La Ville de Mille lodder ut superfine ting for å feire at hun har hatt 10 000 besøkende på bloggen sin. Jeg kom over bloggen først i dag, men skal jammen meg følge den videre, garantert.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits