Final countdown.

Nå sitter jeg og hviler bena i to sekund etter å ha sprunget rundt her i hele dag. Isteden har jeg nå begynt å piske J rundt omkring, nå er det søppeltømming i alle rom (som har søppelbøtte hvertfall) og snart skal han få ta seg av tømming av oppvaskmaskin å rydding av kjøkkenbenk. Han skal jammen meg få bidra litt til pakking/rydding etter pakking han også! Tror dere jeg var litt irritert når jeg fant skittentøyskurven full i mårrest, og han annonserte at klærne hans måtte vaskes fordi han skulle ha dem med på ferie. Kan umulig skjønne at de blir tørre til vi drar ut på første etappe av kjøreturen i kveld, men that's really not my problem!

Det eneste som gjenstår å pakke inn i bilen nå er stolen og potta til Alma. Og mat da, men pakker ikke ned frysebagen før i siste sekund. Den eneste tingen det hadde vært kriiiise om vi glemte er kaninen til Alma. Derfor er den allerede pent lagt ned i overnattingsbagen vår. Første stopp på turen er nemlig hytta til pappa på Malmsjøen. I morgen tidlig (veldig tidlig!) kjører vi til hytta til morfar som ligger på ei øy utenfor Kragerø. Nærmere bestemt Arø. Den heter vel egentlig Arøy, men vi har alltid kalt den Arø. For de som er lokalkjente så er det øya som ligger rett innenfor nordspissen av Jomfruland. Eneste måten å komme seg til hytta er med båt, vet ikke enda om vi blir hentet av noen der eller om vi tar en taxibåt. "Hæææææææ?! Finnes det taxibåter?!" er en kommentar jeg ofte får når jeg snakker om ferielivet på Arø. Og ja, det gjør det. Personlig synes jeg ikke de er så innmari kule, de er svindyre og kjører som noen, ja nettopp, svin i skjærgården. Det er ikke få ganger det har kommet usømmelige ord fra min munn når en taxibåt suser forbi vår lille båt, i halvplan så vi nesten går rundt av bølgene. Annooooying!!!

Hytta ligger ca 20 meter (max) fra vannet, så stedet er virkelig så perfekt som det går an å bli. Men det blir spennende å se hvor mange båmerker Alma greier å skaffe seg, det er ikke akkurat flatt der.. Ser for meg at jeg kommer til å sitte med hjertet i halsen mens hun klatrer over svaberg og knauser. Brygga er jo også et spennende sted. Lurer p hvor mange timer det tar før hun detter uti... Heldigvis er det påbudt med redningsvest for barna på brygga. Det er alle som er der vokst opp med.
Men, siden det som sagt er under 20 meter til brygga ser jeg for meg at det kommer til å være noen løpeturer i full gallopp med redningsvesten på arma når snuppa plutselig har lagt ivei mot vannet. Det er tross alt ikke så lett å få ei 20 mnd gammel (sta) jente til å forstå at redningsvest er et must på brygga. Jeje, vi får se hvordan det går :)

Nå skal jeg sette på stekeovnen, vi er så uanstendige at vi lager frossenpizza til middag i dag :)
Jeg tror jeg var litt streng til J isted, for nå står han å vasker opp noen kopper og fat for hånd. Man må jo ha kustus på disse mannfolka ;)
Som dere skjønner blir det ikke noen lange innlegg her på ei stund. Internett har vi bare om vi drar inn til biblioteket i Kragerø. Men enkelte mobilmeldinger blir det sikkert.
Ønsker alle sammen en riktig god ferie!
Klem fra oss :)
20080422sommer080079
Ute på bøljan blå sommeren-08.

Redningsvesten til snuppa passer heldigvis i år også. Og jeg er egentlig flink til å bruke vesten jeg også, vet ikke helt hva som har skjedd på bildet her....

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits