En skjult agenda, feriepakking og en farlig fluefanger.

Nå er det endelig stille på soverommet. Etter at J kom er ikke Alma interessert i å legge seg uten bråk. Det er uling og protester hver eneste kveld. En halvtime, tre kvarter med tilgjort skriking må legges til timeplanen hver kveld. Det rare er at da Hannis la henne en kveld i forrige uke, ble det stille på sekundet. Hun har nok en agenda med den der skrikinga, jeg må bare finne ut hva det er. Fryktelig irriterende begynner det hvertfall å bli, det er sikkert og visst.
Det er ikke få ganger jeg må sitte og telle til ti inni meg før jeg går inn på soverommet og putter inn smokken, for bruker jeg streng-stemmen der inne blir alt ti ganger verre.
En ting er hvertfall sikkert, jeg kommer til å bli supersprek om trenden fortsetter. For når vi skal på hytta må jeg ut og rundt hele hytta for å komme til soveboden. Trappetrinn både opp og ned er det også. Jippi....

Et annet kapittel i dagliglivet de siste dagene er pakking. Å pakke kofferten til ei 20 mnd gammel jente er jammen ikke enkelt. Når vi skal være borte i ukesvis. Og man ikke vet hvordan været vil bli i de ukene vi er borte. Ergo må alt med. Det finnes jo ikke dårlig vær, bare dårlige klær! Jeg har begynt å pakke klærne til Alma i en liten trillekoffert, på størrelse med de man får ta med seg inn i flyet. Det var en veldig, veldig dårlig idè. Den er stappfull og jeg har bare pakket halvparten av det hun skal ha med seg (resten henger på snoren til tørk). I tillegg kommer selvfølgelig et tonn med utstyr også. Reiseseng, stol, badekar (inne og ute), leker, sengetøy, vogn, osv osv. I fjor tok jeg med hele microbølgeovnen på hytta, det slipper jeg heldigvs i år ( Jeg orket nemlig ikke å koke vann for å varme mat og melk til Alma i fjor). Minuset med det er selvfølgelig at det ikke blir micro-pop på hytta i år. Skitt la gå :)

I morgen blir det en skikkelig besøks-dag her. Først kommer venninne Kristine med barn, og på ettermiddagen kommer venninne Veronica med mor, og min mor og morfar (og kanskje Ole Ø?) på middag. Siden jeg har begynt å pakke ser det ikke ut i stua, jeg må ta en skikkelig ryddings før jeg legger med i kveld. Men først kaller sofaen og Paris Hilton BFF på meg. Hvis jeg tør forresten. J ligger på sofaen og veiver med den elektriske fluefangeren jeg kjøpte i forrige uke. En artig dupeditt til 39 kr på Ica Maxi greide jeg ikke å stå imot... ;)

Vi talast!
dscf4126


Én kommentar

Heidi

15.07.2009 kl.22:15

KJenner igjen det der med MASSE bagasje naar man har barn...! Rekker ikke med en liten koffert der nei... Skal dere langt? Her har vi ogsaa en liten en som har lagt seg til litt skriking paa kvelden naar det er dags for legging. I gaar holdt han paa nesten 1 time, men i dag har han nöyet seg med rundt 20 min! En god forbedring!!Ha det saa godt paa ferie:)KLEM fra Spania!

Skriv en ny kommentar

hits