Krig.

Oppskrift på hvordan man starter en krangel med partneren sin:
Spill Ludo. Ha gjerne forskjellige regler om spillets gang. Ikke informer de andre spillerne om reglene med en gang, vent til situasjoner oppstår og bare si at "sånn er reglene".
Det er hensiktsmessig at spillere som ikke tåler å tape deltar.

.....

What can I say....
Jeg og J spilte Ludo i går. Det gikk ikke særlig bra. I begynnelsen gikk det forsåvidt strålende, men så begynte nye regler å poppe frem som perler på en snor, å da surnet begge to. Han nektet å spille etter mine regler, som by the way er de offisielle Ludo-reglene! Mens J derimot begynte å babble om back-kick, side-kick og gud vet hva. I tillegg flyttet han ikke brikkene sine når han slo en sekser, han slo en gang til for å se hva han fikk, og flyttet han. Det er ikke lov!!! Jeg nektet plent å spille med to terninger. Og etter en omgang der vi spilte etter de offisielle Ludo-reglene (mine regler), der jeg forøvrig slo han ned i støvlene, ergo han surnet,  så gikk jeg med på å spille J-reglene en gang. Det skulle jeg aldri ha gjort. Jeg skjønte ikke bæra, plutselig flyttet han brikkene sine den gale veien (det står i reglene at man kun kan flytte fra høyre til venstre!) og slo ut mine, plutselig flyttet han brikkene sine tvers over mine, og slo meg ut da også. Vi snakker her selvfølgelig om back-kick og side-kick (???).
Trenger jeg å si at jeg ble mer og mer irritert?! Nope. Jeg ble rett og sett sur som ei sursild. Det hjalp ikke akkurat på humøret at kommentaren til J hele tiden var "this is the way we play it". "We"?? Hvem er vi om jeg tør spørre?!? Jeg drister meg til å uttale at jeg aldri har hørt om dustereglene til J før. Og hvis noen finner det for godt å kommentere at de har det, kan jeg bare fortelle at jeg kommer til å bli enda mer sur. Jeg liker ikke å tape. Dermed basta.

Spillet endte da jeg i et barnslig sekund feide alle brikkene av brettet og brølte til J at jeg nektet å spille mer med de dumme reglene hans. Ja jeg gjorde faktisk det. Ikke noe jeg er særlig stolt av i ettertid, men tålmodigheten var strukket så langt jeg kan strekke den, og han ga seg farsken meg ikke med "reglene" sine.
Jeg tror J skjønte tegninga, for han prøvde seg på å le av meg. Men da han så lynet i øynene mine klappet han igjen nebbet og tok med seg boka si og tuslet i stillhet ut på verandaen.

I dag er vi venner igjen forresten. Men Ludo blir ikke nevnt med et ord.

ludo
Jeg trenger vel ikke å nevne at det faktisk står piler som viser hvordan retning man skal flytte brikkene?!?!

9 kommentarer

Emi

10.07.2009 kl.14:39

hahahaha!Sorry - jeg måtte bare le. Kjenner jeg igjen med det "WE"- greiene. Det er typisk. Det er noe med måten de snakker på, "this is how WE do it" etc...kjenner meg GODT igjen. De elsker også å erte med å vinne spill med SINE regler. Men det er bare et spill da :-PJeg kommer ikke innom her på en mnd for nå drar jeg til Nigeria!Kos dere i sommerværet (håper det kommer mer av det)

Yong

10.07.2009 kl.23:41

Hehe - det er omtrent som å lese om spillets gang mellom min bror og meg...hver gang! :D

thetravelbugslife

10.07.2009 kl.23:43

Utfordring til deg på bloggen min ;)

Yong

11.07.2009 kl.00:24

SV: Jeg vet ikke hva slags bananer det er, har aldri sett dem før. De som kjøpte dem husket ikke navnet på dem...

duracellbaby

11.07.2009 kl.13:40

Haha...måtte bare le litt jeg også... Men jeg hadde blitt drittsur jeg også!!

Yngvild

11.07.2009 kl.22:05

hmpf. æ har også spilt Ludo med Ghana-regla... skjønte ikke bæret. og ble sur.

Viggo G

11.07.2009 kl.23:00

Heia J!!!!!!!!!! :D :D

Viggo G

15.07.2009 kl.01:31

Er det virkelig bare jeg som tør å heie på J?FEIGINGER!!!!! ;o))

Guro

15.07.2009 kl.23:12

Man heie ikke på folk som JUKSE Viggo!!!!

Skriv en ny kommentar

hits