FarmTown, Facebook og karma.

Jeg kan herved erklære at jeg er avfarmetisert! Det er to uker siden jeg har vært inne på FarmTown, og jeg savner det ikke et sekund. Jeg aner ikke om jeg har åkrer fulle av avlinger som har "gone to waste" eller om åkrene står der upløyde, and I couldn't care less. Det føles herrlig! :D

Man skal aldri si aldri, kanskje jeg plutselig føler for å gå inn å sjekke, men tviler på at det blir i løpet av sommeren. Og ikke minst, hvem gidder å sitte å godkjenne 100 farmtown gifts?! Det er antallet gaver som facebookvenner har sendt meg siden jeg logget meg ut av farmen min. Lurer på hvor stort antall det blir i løpet av sommeren jeg. Hmmm, jeg føler et veddemål med meg selv er på trappene.

Facebook er ikke noe jeg MÅ innpå hele tiden heller lenger. Det er greit å følge med på venner og bekjente som jeg ikke har daglig kontakt med, men man trenger jo ikke å gjøre det ti ganger for dagen. Hadde det skjedd shocking news hadde jeg fått vite det likevel. Siden jeg ikke er addicted selv lenger er det litt snedig å iaktta de som er det. Når jeg har venner på besøk ser jeg bare hvordan det klør i hele kroppen på de når de ser at dataen min står fremme. Siden jeg har innført datafri dag på søndager (frem til Alma har lagt seg om kvelden) var det no way jose i går da de prøvde seg.
UnnE fikk tillatelse til å sjekke busstidene på bussen hun skulle ta, men that's it. Jeg la jo selvfølgelig merke til at hun satt på dataen mye lengre enn det ville tatt å bare sjekke busstidene, og jeg fikk bekreftet mistanken da hun gledesstrålende kunne fortelle at hun både hadde fått venneforespørsler, mange gaver og oppdateringer. Men, så begynte hun å fundere, for hun kjente jo ikke personene som hadde lagt henne til.
And guess what, det var min facebook hun var inne på. Dermed hadde hun røpt at hun hadde brutt dataforbudet, pluss at hun ikke fikk sjekket facebooken sin selv om hun sneik seg til det.
What can I say? It's karma beibe ;)

Nå skal jeg ordne meg til 12-kaffe i Okkenhaug. Vi er invitert på restespisekakelag etter bryllupet til Yngvild & Eddy i helgen. Jeg skal selvølgelig skrive om et og poste bilder, men det får bli senere.

Ha en fin dag alle sammen :)
headerbilde

4 kommentarer

Laila

06.07.2009 kl.17:58

bare skryte du... klart å bli farm town freee. heldigrisen. skal prøve å ta litt fri når jeg reiser på ferie jeg oxo! dustete tidstyv den farmen.

thetravelbugslife

06.07.2009 kl.18:22

æ vet ikke engang ka farm town e....

Mona L

06.07.2009 kl.22:01

stolt av deg

duracellbaby

07.07.2009 kl.22:39

Ah, Farm town.....im addicted....Gruer meg til å dra på ferie uten pc:( Må passe på å ikke så noe før jeg drar ihvertfall, sånn at det ikke ender opp med "gone to waste"...huh...Hvilket level kom du til?? Må bare vite!!! Thihi....

Skriv en ny kommentar

hits