Bading, ny bok og kameler.

I dag tok jeg fri Alma fra barnehagen. Vi dro på stranda og koste oss isteden. Et bra valg synes jeg:)
Hun har faktisk ikke badet i sjøen i sommer enda, så nå var det virkelig på tide. Selv om badebassenget i hagen er veldig populært må vi jo prøve the real stuff også. Det var veldig vellykket. "bad, bad, bad" ropte hun hele tiden etter at vi tok henne opp av vannet. Jenta hadde jo gåsehud og skalv, men opp av vannet skulle hun ikke.
dscf4162


Etter en lang badeseanse var det ikke spørsmål lenger, opp måtte hun. Mens hun tørket fikk hun rundstykke med ost, drikkejoghurt og vann. Og pittelitt potetgull. Salt er bra å spise i varmen har jeg hørt (tralalalalaaa...). Det var veldig vanskelig å få til å sove i vognen når man så og si sto på badestranden, så etter lang tid med klaging gikk Hannis en tur med henne. Hun sovnet etter 2 min. Jeg hadde glemt å ta med meg bok på stranda, kriiiiise. Jeg er ikke noe skravvelkjerring på stranda, det er det for varmt til. Jeg er rett og slett litt stille i varmen jeg. Hmmm.. Det har jeg egentlig ikke tenkt over før, men det stemmer jo faktisk.

Uansett, jeg kjøpte meg ei pocketbok på Coop Extra. "en plass i solen" med Liza Marklund. Jeg elsker Liza Marklunds krim, den er rett og slett avhengighetsskapende. Jeg har ikke nubbesjangs til å legge fra meg bøkene hennes før de er ferdigleste. Så igrunn føler jeg at det blir en sen kveld (natt) i dag.
Heldigvis er J på utdrikkingslag til Eddy, så jeg har kvelden for meg selv :D
visbildeservlet

Det er forresten sirkus i byen i dag! Jeg digger, digger, digger sirkus! Jeg blir som et lite barn, kjøper sukkerspinn og sånn lysgreier og sitter der med forventningsfulle øyne. Og greier aldri å se på når det er akrobatiske kunstner oppunder taket. Farsken ta (!!!!) så er Alma litt for lita for sirkus i år.... Forestillingen begynte alt for seint, det er mye som ikke har kommet til å fenge henne i det hele tatt, alt for høy lyd og muligheter for vettskremthet er til stede. Derfor får vi drøye det er år. Men neste år altså, da skal vi på sirkus!
Men vi fikk sett litt, for da vi gikk hjem fra stranda gikk vi faktisk forbi sirkuset. Alma ble veldig begeistret for det stoooore teltet. Og til min store lykke så vi en innhengning med kameler! Tror ikke jeg har sett en kamel i levende live (altså ikke på tv) før. De så skikkelig rare ut. Det så rett og slett ut som om pukklene var satt på dem. Hvis dere skjønner hva jeg mener. Det så ikke ut som de hørte til resten av kroppen. Den ene kamelen sto faktisk og danset. Tror faktisk han sto og øvde seg på kveldens nummer. Alma var storfornøyd. Og da vi gikk derifra fikk kamelene slengkyss :)
dscf4166
Lurer på hva hesten gjorde der??

Nuh, skal jeg klappe sammen dataen og finne frem boka mi. Tror kanskje jeg må gå og ta ut linsene først. Alma bestemte seg for å hyle vilt da hun skulle legge seg  i kveld. Det var en litt merkelig hyling, så etter en halvtime tok jeg henne i senga mi og la meg sammen med henne. Da storkoste hun seg, og skulle hvertfall ikke sove. Etter en time var jeg så og si i drømmeland, mens hun fortsatt lå og pratet og klappet/kleip/koste med meg. Da var det ingen bønn, tilbake til sprinkelsenga. Hun sovnet som en stein, var nok bare litt mammakos som trengtes.

Anyway, ha en toppers kveld alle sammen.
Hilsen lesehesten:)

3 kommentarer

Laila

03.07.2009 kl.17:19

når du har brukt opp Liza Marklund serien så anbefales Cammilla Läkcberg. De er akkurat like avhengighetskapende syns jeg! svenske krimdamer er toppen!ps liker den nye headere din:)psps var det dromedarer du ridde på lanzarote?

Mona L

03.07.2009 kl.17:22

Cammilla LäkcbergCammilla LäkcbergCammilla LäkcbergCammilla LäkcbergCammilla LäkcbergCammilla LäkcbergCammilla LäkcbergCammilla LäkcbergCammilla LäkcbergCammilla LäkcbergCammilla LäkcbergCammilla LäkcbergCammilla LäkcbergCammilla LäkcbergCammilla LäkcbergCammilla LäkcbergCammilla LäkcbergCammilla LäkcbergCammilla LäkcbergCammilla LäkcbergCammilla LäkcbergCammilla LäkcbergCammilla LäkcbergCammilla LäkcbergCammilla LäkcbergCammilla LäkcbergCammilla LäkcbergCammilla LäkcbergCammilla LäkcbergCammilla LäkcbergCammilla LäkcbergCammilla LäkcbergCammilla LäkcbergCammilla LäkcbergCammilla LäkcbergCammilla LäkcbergCammilla LäkcbergCammilla LäkcbergCammilla LäkcbergCammilla LäkcbergCammilla LäkcbergCammilla LäkcbergCammilla LäkcbergCammilla LäkcbergCammilla LäkcbergCammilla LäkcbergCammilla LäkcbergCammilla LäkcbergCammilla LäkcbergCammilla LäkcbergCammilla LäkcbergCammilla LäkcbergCammilla LäkcbergCammilla LäkcbergCammilla LäkcbergCammilla LäkcbergCammilla LäkcbergCammilla LäkcbergCammilla LäkcbergCammilla LäkcbergCammilla LäkcbergCammilla LäkcbergCammilla LäkcbergCammilla LäkcbergCammilla LäkcbergCammilla LäkcbergCammilla LäkcbergCammilla LäkcbergCammilla LäkcbergCammilla LäkcbergCammilla LäkcbergCammilla Läkcberg

duracellbaby

04.07.2009 kl.09:51

Den boken leser jeg også nå....fiiiiiiiiiiiiiiiiin....

Skriv en ny kommentar

hits