Puter.

Når det er så varmt som det er nå er jeg så og si aldri sulten. Jeg slutter jo ikke å spise, men jeg spiser ikke for at jeg kjenner sulthetsfølelse. Det er sikkert og visst. Og det jeg spiser virker liksom ikke energibyggende føler jeg. Jeg får ikke den samme energiboosten som maten gir på vanlige (kalde) dager. Jeg og Hannis delte en cæsarsalat til lunsj, og senere var vi på middag til mamma og spiste laksekoteletter. Likevel var jeg som en oppvridd ullvott da jeg klasket ned i sofaen etter å ha lagt ned Alma.

"nei, nå må jeg fylle etter med noe som gir meg energi" tenkte jeg. Og hva spiste jeg? Jo, ostepop og bamsemums! Nyyydelig. Og jeg føler meg mye bedre! :)
Å være sunn og spiste riktig mat funker bare ikke for meg i varmen, I need sugar. Alibiet mitt får være at jeg drikker Farris Bris, det er vel ikke usunt?

Formiddagen ble tilbragt på byen, der vi blant annet øvde i kirken. Alma skal være blomsterpike på lørdag og skal gå opp kirkegulvet sammen Yngvild. I dag raste hun i vill fart opp gulvet, noen som vet hvordan man får en ettåring til å gå saktere??
Det aller morsomste i kirken var å samle puter. Sånne puter man kneler på (katolsk kirke). Alle putene skulle ligge på den bakerste benken, og litjtuppa sprang i vill fart rundt og samlet puter mens kirkebenkene ble flyttet på av Yngvild og Eddy. Den katolske kirken her har nemlig ikke midtgang, og det må man jo ha i et bryllup.
dscf4136
Yngvild har gliset inne :)

dscf4141

dscf4144

dscf4149

dscf4151
Mission accomlished.
Puteansvarlig på lørdag: Alma.

Nå er det Paris Hilton BFF på tv, TTYS folkens! ;)

3 kommentarer

Vero

01.07.2009 kl.21:15

Nusket kjæm nok te å gjør en finfin jobb på lørdag :) Men å få hu te å gå sakte? Det bli nok ei større utfordring ;)

Mona L

02.07.2009 kl.08:31

se det.. husmorgenet er på plass allerede.;)

thetravelbugslife

03.07.2009 kl.21:14

Guuuuuu så skjønn!!!!!:)Kos dokker masse i kirka i mårra:)

Skriv en ny kommentar

hits