Pornografi i beste sendetid.

Hva har skjedd i dag da? Vel, not much. Det regnet, så ble det sol, så regnet det igjen. Det var veldig godt med litt regn.
Alma har spist to middager. Først to porsjoner rømmegrøt (favoritten) og senere da jeg og J skulle spise rester fra i går heiv hun i seg nesten en hel kyllingfilèt også. Dermed ble det bare ris og saus til middag på meg..
Det er fortsatt stas å ha pappaaaaaaaaaa her. Hun går og roper pappaaaaaaaa hele tiden nemlig. Det gjør hun på barnehagen også kunne en av de ansatte fortelle i dag da vi hentet henne. Men selv om hun roper pappaaaaaaaaa hele tiden er det fortsatt mammaen som skal gjøre det meste. Så lenge pappaen står ved siden av og ser på. Prøver han å ta over feks vasking, mating osv blir det ramaskrik. Det kommer seg vel etter hvert.

Pappaen prøver å venne seg til the norwegian life. Han synes de norske mediene er alt for interessert i nakenhet. Jeg må innrømme at jeg ikke lenger legger merke til at nakne kvinner hopper over skjermen i feks reklamen om de nye seigdamene, men jeg skjønner jo, når jeg tenker etter at det er egentlig litt sært. Det hjalp vel ikke heller at det første tv programmet vi så på lørdagen var "Embarassing diseases" på NRK3. Temaet for den episoden var "vagina". Say no more.... Jeg lo godt, og syntes det var interessant å se på, mens J satt i sofaen og sukket og ristet på hodet og kom med uttalelser som "this is just like watching porn", "why don't they at least hide her face??", "how can people show... this thing... just like that?!", osv osv.
Jeg må innrømme selv at jeg stusser litt over disse folkene som stiller opp. De hadde hatt problemene de viste frem i årevis uten å tørre å gå til lege sin med det, også stiller de opp på tv, og skrever foran millioner av tv seere??
Hun ene hadde for lange kjønnslepper (mente hun selv), ei anna ei var "løs" i skjedeveggene etter fødsel, ei hadde en uthengende tarm, osv. Alt ble vist på tv. Sært, men jeg synes det er interessant. Guro the freak ;)

I morgen har Alma fridag fra barnehagen, så da må vi finne på noe skøy. Håper det ikke blir så alt for varmt.
Ha ei god natt godtfolk! :)

alma fafaly2 151
januar-08

Én kommentar

Yngvild

01.07.2009 kl.00:05

VI ska da øve på å være brudepike i morra :D

Skriv en ny kommentar

hits