Spre litt blogg-glede i sommervarmen :)

Jeg har helt glemt at jeg meldte meg på en spre blogg-glede aksjon hos Yong. Men bedre sent enn aldri, ikke sant? :)
Her er reglene:

REGLER:

1. Skriv DIN bloggadresse i kommentarfeltet under dette innlegget. Du kan også skrive inn en annen sin adresse hvis du ønsker det.

2. JEG lover å stikke innom ALLE bloggene som er skrevet opp.

3. JEG plukker ut 3 bloggere som jeg synes fortjener litt ekstra oppmerksomhet.  Hvorfor nettopp disse 3 fortjener det, ja det er opp til MEG å bestemme.  Men det skal være en POSITIV oppmerksomhet. Kanskje jeg vil gi en gave til en av dem, eller skrive et koselig innlegg om en av dem, eller noe helt annet.

4. JEG skriver et nytt innlegg på min blogg om hvilke 3 bloggere jeg valgte ut, og kort om hvorfor nettopp disse ble mine utvalgte. Hva slags oppmerksomhet de får kan jeg velge om jeg vil publiserer eller ikke

5. DU kopierer disse reglene, og limer de inn på DIN blogg. Selvfølgelig gjennomfører du ALLE disse reglene. DU linker til den du tok disse reglene fra.

6. DU er nå med på å spre litt BLOGGLEDE!

Så nå er det bare å sette igang kjære lesere. Jeg vet at det er langt flere enn de som vanligvis kommenterer på innleggene mine som leser bloggen. Blogg.no har en fin ting man kan klikke seg inn på som heter "statistikk" serru :)
For å dra med alle lesere som ikke har en blogg, kan dere også gjerne delta. Bare skriv navnet deres isteden.
Høres ikke dette knall ut?!!? :D hihi
Come on!

5 kommentarer

Esolum

30.06.2009 kl.09:21

Hei og Go'Morgen! :o)Jeg vurderer å slutte med .... , hva mener du?Ha en fin dag! ;*

Yong

30.06.2009 kl.10:40

Så bra at du sprer litt blogg-glede du også :-)) Ha en fantastisk dag i varmen!

Laila

30.06.2009 kl.17:34

meg vil å spre blogglede:D så her kommer den. litt usikker på om blogggaddressen skal inn her oxo, http://jokkesverden.blogspot.com, her er Joakims blogg. Han vil å spre litt glede.KlemKLemps håper dere lykktes m avis;) og godt bryllup, katolske sermonier er fiiiine.

Laila

02.07.2009 kl.16:52

er du like forundret som meg over hvor få som vil ha litt sommerglede????

Trine

02.07.2009 kl.19:21

Hei. Koselig at J. har kommet til dere. Kos dere i sommervarmen. God helg til dere. Kos dere i bryllup :) Vi må prøve å få tid til å hilse på litt i sommer. Nå er det ferie straks her. Tre uker med sløving.Blogglede er koselig. Oppfordringa går videre.http://trine1970sosial.blogspot.com/

Skriv en ny kommentar

hits