Dehydrert.

Jeg kan bare ikke fatte og begripe hvordan jeg greide å oppholde meg i Ghana i nesten ett år (til sammen). Der var det temperaturer og luftfuktighet vi bare kan drømme om her i trøndelag, og allikevel sitter jeg her i stuen og holder på å krepere av heteslag nå. Det er 26 grader i stua, og 44 i sola utenfor. Valget falt derfor helt naturlig på stua. Om litt vil det bli skygge på verandaen fra et tre som står nedi veien, da skal jeg vurdere om jeg skal dra meg ut igjen.

Vi har vært i hagen og herjet i hele dag. Fikk besøk av venninne Marita med hennes datter Linnea på snart 3 år. Og Tobias på 4 mnd, men han lå i skyggen og sov hele tiden. Heldiggrisen...
Jeg var skikkelig i oppråd om hva vi skulle ha til middag i dag. For å si det mildt så har den middagsplanleggingen jeg sverget på at jeg skulle innføre gått rett vest. Og i dag kom jeg ikke på en eneste ting å lage. Til slutt fant jeg ut at hjemmelaget pizza er sikkert godt på en varm dag. Men hvor lenge siden er det frøken Guro har laget hjemmelaget pizza? Jo det er så lenge siden at hun hvertfall ikke husket hvordan det gjøres. Flaaaaaut.
Derfor ble det hjemmelaget pizzabunn fra Tine, og et kreativt fyll på toppen. Men pizzaen ble god den! Alma heiv innpå to store stykker, og gjestene påstod den var god de også:)
Jeg har allerede begynt å fundere på hva vi skal ha i morgen. Noen forslag?? Noe enkelt å lage, og som Alma kan spise. Bring it on!! :D

Nå ser jeg at skyggen fra treet begynner å krype inn på verandaen, og i tillegg merker jeg at hodepinen min er i ferd med å forsvinne. Kan ikke huske at jeg har drukket lite i dag, men jeg må vel ha bommet på noe siden jeg fikk en dundrende hodepine på slutten av dagen. På grunn av varme og heteslag har jeg rett og slett ikke fått ut fingeren og tatt bilder i dag. Det ble for langt å gå til vinduskarmen på kjøkkenet å hente kameraet... Men bildene fra i går taler for i dag også.
Ha en strålende og avkjølende kveld alle sammen.
dscf4089
I dag behersket hun trappa/sklia på badebassenget selv. Det eneste jeg måtte gjøre var å stå bak å passe på at hun ikke satte rumpen utenfor når hun satt seg ned. Også lærte vi en ting; når man prøver å skli uten badebukse blir man sittende fast i sklia... ;)

7 kommentarer

thetravelbugslife

25.06.2009 kl.20:57

Sååå morsom sklie, fins den i voksen str også? :)Har vært litt borte fra blogg verden i d siste, men nå er jeg tilbake og prøve å lese opp de siste ukene på bloggen din ;) Håper alt står bra til med deg!:)

Yong

25.06.2009 kl.21:16

Så morsomt bilde! :-)Jeg syns det er kjempe godt med fiskeburger, hvilket min lille kråke også er veldig glad i :-) Bruker enten sånne som ligner litt på fiskepinner - men de er mer firkantede, eller laks og masse salat og dressing. For da blir det friskt og godt for meg og poden får da uten salaten, for det er han ikke så glad i :-) Det er kjapt og enkelt!

Heidi

26.06.2009 kl.11:27

Heisann Guro! Saa hyggelig med kommentar paa bloggen min:) Setter pris paa aa bli kjent med nye lesere! Saa spennende at du har bodd i Afrika! Var det en fin opplevelse? Selv jobbet jeg 1 mnd paa et sykehus i Tanzania i forbindelse med mitt hovedprosjekt da jeg avsluttet bioingenioerutdannelsen. Kjempespennende:)Dere har det nok akkurat like varmt som oss her i Spania foruten om uvaeret i gaar... I dag er heten tilbake og jeg er definitivt blitt et skyggemenneske...Ha en kjempefin helg og NYT solrike dager. Man vet jo aldri naar de er over i fedrelandet Norge!

Laila

26.06.2009 kl.18:19

varmt vær = middag = surmelk og kavring;)

Guro

27.06.2009 kl.09:22

Cec: trur dessverre ikke den finnes i større str.. ;) alt e bra her ja! :)Hmm, fiskeburger har jeg ikke hørt om, det må jeg snoke etter neste gang jeg er og handler. Surmelk og kavring laila???

Vero

28.06.2009 kl.16:19

Ka me fjorårets uslåelige suksess? Den pølsesalaten? Kanskje itj nå for Alma, men...godt læll :)

Melamin Elisabeth

29.06.2009 kl.14:25

Haha, genial sklie!:)

Skriv en ny kommentar

hits