En syk mor er en sur mor.

Sommeren har endelig kommet til trøndelagen, og hva gjør jeg? Joda, jeg ligger inne med feber... Møkk altså. Håper jeg er frisk til i morgen, for jeg er allerede lei etter ett døgn med sykhet. Alma har jo fridag på onsdager, så jeg må bare være i form til i morgen. Hun er i storform for tiden, så det gjelder å henge med i svingene om dagene. Hun sitter ikke mye i ro for å si det mildt. I dag var hun med onkelen og kjæresten hans for å kjøpe badebasseng. De kom hjem med en diger sak, med sklie! Så i morgen blir det bading. Men det spørs om vi ikke må ut å kjøpe en pumpe, for skal onkelen blåse opp hele tingen kommer han til å være utslitt resten av dagen. It's huge!

Jeg har ikke gjort mye siden søndag, blir som regel sånn når man ikke er i form. Det jeg endelig har fått tid til, er å pløye gjennom sesong 2 og 3 av unge mødre. Web-tv er genialt! Nå må jeg bare finne den danske serien en eller annen plass på nettet, har skjønt at den er enda villere enn den norske.

Nå skal jeg faktisk rydde litt. Siden jeg la meg til å sove etter at Alma var levert i barnehagen i dag, og sov til ett (!!) er jeg ikke fryktelig trett. Litt smårydding it is. Kryss fingrene for at jeg er feberfri i morgen. Eller, helst fra i kveld, jeg virkelig hater den kaldsvettingen om nettene som feber fører med seg. Det er rett og slett heslig.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits