Bikiniprotest!

Da jeg kledde på meg i går morrest, i en fei, for vi skulle plukke opp Janne og Miriam kl 9, oppdaget jeg til min store skrekk at jeg hadde et digert hull i rumpen på dongerbuksa mi. Crap! Det er dongeribukse nr 2 som er slitt i stykker på en måned. Og når jeg bare har to dongeribukser sier det seg selv at det er en liten krise. Dongeribukse nr 1 har fått hull på kneet. Ikke så ille, for det er visst "in" å ha hull nedover føttene har jeg skjønt. Men katastrofen er nær der også, for dongerien over lårene er så tynnslitt at det er sekundet før det blir gigantiske hull overalt.
Hull i rumpen vil jeg heller ikke ha. "sett på en lapp" sier du sikkert. Men stoffet er så slitt rundt at jeg tror det blir umulig.

Derfor passet det jo perfekt at vi skulle til Trondheim i byeeen i går. Etter lekelandet stakk vi over på Solsiden. Der var det supersalg på Bik Bok. De hadde mange dongeribukser der, men jeg fant ut at jeg venter med dongeribuksekjøp til høsten. Det er jo så godt og gå i stoffbukser om sommeren (hvis den i det hele tatt kommer i år). Det er bra jeg hadde med meg en motebevisst søster, for da kan jeg meddele at jeg kjøpte chinos. Hadde ikke hun vært der og forklart hva det var jeg kjøpte, hadde jeg garantert skrevet "stoffbukse".
Jeg føler at jeg var litt vågal, kjøpte nemlig ei pastellgrønn bukse (chinos). Og sist men ikke minst, en paljettvest! IIiiiik.
Jeg skal innrømme at den jeg ville ha var rosa, men Hannis satte ned foten og sa at det var fjortis. Så det ble en svart. Takk Hannis (I see it now) ... :)
dscf4074
T-skjorta er fra HM. Den inngår i kolleksjonen "Fashion against AIDS", og er designet av Yoko Ono. Den kostet 149 ,- og 25% av prisen blir donert til AIDS-saken. I tillegg er t-skjorta laget av 100% organisk bomull.
Dagens gode gjerning :)

dscf4062
Wuhuuuu, flink fotograf ja!.... sukk

dscf4050
Alma er herved klar for sommeren. Badebukse og solbriller er innkjøpt og ligger klar til bruk. Småttis-avdelingen på HM bugnet av BIKINIER!! Sjokkert. Jeg har herved bestemt at en småbarnsbikini aldri skal få komme inn i mitt hus!

2 kommentarer

Teresa O. L

21.06.2009 kl.13:24

http://teresal.blogg.no/1244984209_avstemning_for_fotoko.html#commentbli med å stem på beste bilde! :)

Mona

23.06.2009 kl.22:39

Småbarnsbikinier er helt sykt! Har jobba hardt i mange år for å holde dem unna hus, lykktes halveis i fjor - i år tror jeg ikke jeg orker å kjempe mer. Får se om ikke jenta kanskje kan klare å stå imot litt av presset selv ( hun gjorde det i fjor). Men hun er jo så stor no at jeg synes mye jobb er gjort, når den for første gang kom inn i huset i fjor ( og da bare halveis)

Skriv en ny kommentar

hits