Slukt av en ballbinge.

Zitrus var akkurat som jeg så det for meg. Et morsomt sted som gjorde både Alma og Miriam helt sanseløst trøtte etter noen timer. Alma sovna faktisk i vogna inne på lekelandet. Da er hun trøtt da.
Før hun sluknet hadde hun rukket å være gjennom de fleste lekeinstallasjonene. Unntatt hoppeslottet, det var litt skummelt. Hun var nok litt for lita for enkelte ting der inne, men da er det godt å ha med ei tante (som var på jobb hos meg) som kunne krype etter henne og løfte der snuppelura trengte litt hjelp. Tror nesten tanta var like utkjørt som barna da vi kom hjem.

Vi kjørte hjemmefra klokka ni, og jeg er glad vi startet tidlig, for det ble stappfullt utover formiddagen. Jeg blir helt susete i hodet når det fyker barn og voksne rundt ørene hele tiden, og jeg tenkte at takk og lov for at jeg bare har en unge når jeg satt der. I tillegg lå den ene i vogna og sov  ved siden av :)

dscf4035
Mamma daaaaah. Hvorfor satte du meg her??

almaiballer
Ikke le, jeg blir jo slukt av ballene!!!......

dscf4042
Trampoline var litt skummelt og litt artig. Etterhvert ble det bare artig :)

Etter Zitrus ble det tid for en liten shoppingrunde på Solsiden. Så var vi klar for hjemturen. Både Alma og Miriam sang så det ljomet etter i bilen på vei hjem. I tillegg til at de tømte en pose Goldfish og drakk uante mengder vann. Så måtte de selvfølgelig krangle litt om lekene, men ellers var alt bra. På slutten av bilturen konkurrerte de om å rope (les: synge) med høyest stemme, og da var mødrene veldig glad for at bilturen nærmet seg slutten.
Nå er det sløvings på sofaen før sengen skal lokaliseres. Natti!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits