En brå oppvåkning og totalt sammenbrudd ved dagens slutt.

Fem på åtte i morges våknet jeg og kastet et blikk på klokken. Fem på åtte!!!! Herreguuuuuud, Yngvild kommer og henter Alma om FEM minutter, vi ligger enda i senga!!! *springe ut på badet, plassere Alma på potta, rase ut i gangen for å låse opp ytterdøra, rase tilbake til garderoberommet og røske med noen klær til Alma, tenke tenke, jaja, jeg får kjøre dem til barnehagen i bilen da. Slenge meg selv på do, tenke enda litt mer. ååååååååh, det er jo ONSDAG*!!!!......

For dere som ikke skjønner noenting, Alma har fridag på onsdager. Ergo, vi kan ligge så lenge vi vil...
Blæææh. Alma hadde tydeligvis våknet før meg, så hun syntes bare det var stas at mora sto opp så brått. Jeg derimot, jeg blir helt ør i hodet når ting skjer så fort at jeg ikke får tid til å tenke meg om. Satt med tekoppen min, fremdeles tummelumsk i hodet, da malerne begynte å sette frem utstyr på verandaen. Fikk seg nok en god latter når de kikket inn stuevinduene og så morratrynet mitt. Men i dag var jeg hvertfall ulastelig antrukket, i motsetning til mandagen da jeg spratt ut yttrdøra i nattklærne med en søppelpose og tråkket bokstavelig talt inni dem på første skritt. Jeg faktisk at den ene maleren kvelte en latter da jeg sto der og ikke skjønte noenting. Nice.

Været var ufyselig fra morgenen av, men i ellevetiden begynte det å klarne opp. Hannis kom og tok med Alma på handletur, og etterpå var de utafor her og kostet. I går var vi nemlig på Hageland og kjøpte jordbærplanter, og der hadde de koster i barnestørrelse. Alma elsker å koste, så vi investere i en vi. I håp om at hun skal fortsette med kostinga når hun blir eldre åff kårs ;)

Jeg finner ikke kameraet mitt etter lørdagens festligheter, så har bare et dårlig mobilkamerabilde. Men det får duge denne gangen.
almakoster2

Etter middag dro vi på besøk til ei venninne av meg som har en gutt som er like gammel som Alma og ei jente på 3 år. 3-åringen har sluttet å sove på dagen, og var dermed kaputt halv seks og ble lagt ned. Mens Alma og Birk lekte til halv sju. Stakkars gutten ble ihjelkosa av Alma. Hun sto og klemte og klemte, mens han sto der stiv som en pinne mens han så bedende på mora si :) hihi, de var så søte atte.
I tillegg til at Birk hadde biler, traktorer og tog (Alma elsker det, tror jeg må investere i litt "gutteleker"), hadde han gyngehest! STOR suksess. Og like etter fant hun ei dukkevogn. Her snakker vi ei ordentlig trille/vogn, men den var mindre enn andre dukkevogner jeg har sett, passet perfekt til snuppa mi. Lignet på reise/handletrilla vi har her hjemme(Carena). Selv om min lille datter hadde tenkt å trille rundt på den dukkevognen hele kvelden, måtte vi jo hjem før eller senere. Og da knakk hun sammen da. Totalt sammenbrudd. For hun skulle ikke sette fra seg dukkevogna. Jeg har aldri før måttet slepe henne etter meg, men det måtte jeg i kveld. Hun var helt fotløs, bare hang etter hendene. Samtidig som snørr og tårer spratt selvfølgelig. Og hun hylte som en stukket gris. Faktisk hylte hun hele veien hjem. Og jeg fikk et medlidende blikk av en av naboene da jeg slepte henne inn døra.
Først da hun fikk smokk og kosekaninen i armene begynte hun å roe seg ned. Mens hun satt på potta ble vi til og med så mye venner at jeg fikk en kos :)

Lurer på om jeg ikke må ta en tur til lekebutikken å kikke etter dukkevogn til henne, det var tydeligvis noe hun mener hun mangler. Hadde uansett planlagt å kjøpe noen nye leker til henne når jeg får skattepengene, så hvorfor ikke ei dukkevogn, den kommer hun sikkert til å ha lenge. Jeg må speide på nettet med en gang føler jeg :)

Nå skal jeg slurpe i meg den siste resten av Pepsi Max'en, så skal jeg finne senga. I morgen skal jeg ikke våkne på samme måte som i dag!!...
God natt :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits