Økologisk brus.

Jeg er fortsatt inn i en veldig bra miljøvennlig stim, blir faktisk bare mer og mer fornøyd med hvor flink jeg er blitt, og det begynner å bli veldig moro! Av en eller annen grunn opplever jeg en merkelig form for tilfredstillelse når jeg kjører ned til miljøstasjonen for å kaste glassflasker. Det begynner å gå sport i å være mest mulig miljøvennlig, og jeg digger det!

Etter å ha hentet Alma på barnehagen i dag, dro vi til Rema1000 for å handle. Jeg vet ikke om det bare er meg, men jeg må alltid gå gjennom brus/potetgullseksjonen for å få tak i det jeg skal ha på handlelista. Friiiiistelser. I dag falt blikket på noen nye flasker jeg ikke hadde sett før da jeg gikk gjennom. Til min store overraskelse var det økologisk brus!
Testing, testing tenkte jeg, og puttet ei flaske i handlekurven.

Brusen er laget av Grans og heter rett og slett Cola, økologisk brus. De hadde i tillegg Appelsin og Sitrus men de prøvde jeg ikke.
oekobrus3flasker

Flaskene er kule, og det som var litt stilig var at de ser ut som glass, men når man tar i dem kjenner man at det er plastikk, myk plastikk. Sikkert miljøvennlig.
Flasken passer som hånd i hanske til hånden min. Jeg har faktisk aldri holdt i ei flaske som nesten er meant to be i grepet mitt. Fantastisk.

Meeeen. Jeg likte den ikke noe særlig godt jeg...
Vet ikke om det er maltekstraktet eller den naturlige colanøttaromaen, men den smaker hvertfall merkelig. Tror det er maltekstraktet jeg kjenner. Colasmak er det hvertfall ikke på brusen. Det smaker sukker, sunt sukker. Altså noe rart.
Må dessverre innse at jeg ikke kommer til å kjøpe denne colaen igjen. Det er jo enda mer økologisk å drikke vann, sant??....

4 kommentarer

Mona L

16.06.2009 kl.22:29

dont drink water....fish fuck in it ;)

Guro

16.06.2009 kl.22:49

Mona! du har jo blogg! :) du må da fortell mæ sånne viktige opplysninga skjønne du. no e du herved lagra under "lenker" :)

Mona L

17.06.2009 kl.09:29

hehe. sorry jeg skal aldri love at jeg aldri skal gjøre det igjen..... men noen har klart å knuse kamera mitt.... Jeg har et husspøkelse som heter tobias.. tror det er han denne gangen....han gidder ikke ta oppvaska... ergo må jeg kjøpe meg oppvaskmaskin.. livet mitt er hardt og jævelig men vi gutta... vi li ker det.;)

duracellbaby

17.06.2009 kl.21:42

Hei, du har blitt utfordret på bloggen min;)

Skriv en ny kommentar

hits