Min syngende bussjafør.

Endelig et lite livstegn fra oss. Har vært superstressa og bizzi siden siste innlegg, så blogging har blitt nedprioritert. Ser ikke for meg at det er særlig interessant å lese et referat fra de siste fem dagene, men jeg må nevne høydepunktene siden sist.
Det største høydepunktet var på torsdags ettermiddag. Da var det nemlig sommeravslutning i barnehagen til Alma, og foreldre, søsken, besteforeldre, tanter og onkler osv var invitert. Alma stilte opp med mamma, morfar, tante og onkel.

Utrolig nok så var det strålende sol da festen begynte klokka fem. Siden sommerfesten skulle foregå utendørs i barnehagen hadde det vært en heller trist samling om været hadde slått seg vrang. Været her i trøndelag har vært ufyselig i det siste, ikke mye sommerstemning, så det var utrolig bra at vi fikk godvær på avslutningsfesten.
Like etter at alle var kommet og funnet seg en plass å sitte stilte alle barna seg opp på en hjemmelaget scene. Til og med ungene på Pianogruppa der Alma går, som er ettåringer var med. De hadde tydeligvis øvd på å sitte stille, for så og si alle barna var flinke! Ganske bra gjort av en liten kropp å sitte i ro selv om man ser foreldrene sitte et stykke unna og se på, hadde trodd at ungene ville starte å stortute jeg, men neida. Alle satt så fint opplaina.
De sang mange fine sanger. Petter Edderkopp, Bæ bæ lille lam (mange varianter av den), Casa Musicasangen og flere. Høydepunktet var når ei av jentene i femårsklubben kom frem og sang solo. Da var det ikke mange øyne som var tørre skal jeg si dere.

Etter opptredenen var det mingling og servering på kjøkkenet i barnehagen. Alle barna skulle ha med seg et fat med mat, og det var alt fra frukt, kaker, rundstykker, ris & stew (flerkulturell barnehage vettu), grønnsaker osv. Det var pleeeenty med mat.
Mens vi andre fant et bord vi satt ved, var ikke Alma til å rikke fra der hun var. Nemlig i bussen. Bussen er hjemmesnekra, og står utenfor Trommegruppa, som er avdelinga "storungene" går på. Alma er jo hekta på busser. Både boka "the wheels on the bus" og ikke minst dvd'en med samme navn går ustoppelig her hjemme. Vi har vært innom bussen på barnehagen noen ganger når vi går hjem, men det har alltid vært noen andre unger inni samtidig, og plassen ved rattet er alltid opptatt.
På sommerfesten når alle barna var opptatt med andre ting så min lille snuppelure sitt snitt til å få kongeplassen i bussen. Hun stormet til bussen og plantet seg på setet. Og der satt hun. Hun var ikke til å rikke ut derifra. Til slutt ga jeg opp, og hun fikk maten servert i bussen. Morfaren måtte sitte inni og passe på henne :)
Etter hvert kom det noen "storunger" og prøvde seg på førerplassen, men de rygget ut igjen når Alma freste og veivet med armene mot dem. De fikk til nød sitte bak henne. Her er det viktig å markere at man ikke lar seg pille på nesa, og det er min lille snupp ganske så god på.. ;)

Dronninga av Casa Musicabussen:
dscf3997

dscf3991

dscf3994

dscf4003
Etter en time i bussen kom hun ut. Ser ut som om morfaren er ganske så fornøyd med det ;)

Trenger vel ikke å fortelle at hun sovnet på sekundet da vil kom hjem? Det sier seg selv liksom.
Jeg har hvertfall 40 bilder og 4 filmklipp fra opptredenen til barna, men kan ikke legge det ut i offentligheten siden det er barnehagebilder. Men de skal selvfølgelig kopieres og limes inn i skrytealbumet her hjemme! :)

3 kommentarer

Bonthey

15.06.2009 kl.11:38

Morsomt innlegg og masse søte bilder :-) Ha en fin dag :-*

Yong

15.06.2009 kl.12:17

Så skjønn hun er! =)

Guro

15.06.2009 kl.22:52

Bonthey og Yong: Takk:)

Skriv en ny kommentar

hits