En ganske begivenhetsløs dag.

Daffedag! Det er hva jeg kom opp med når jeg skulle beskrive dagen min med ett ord. Hadde fortsatt mye å ta igjen etter turbohelga, så jeg har ikke maktet annet enn å sløve i dag. Ble helt ekstatisk når jeg oppdaget at FarmTown var kraftig oppgradert, så i formiddag var jeg gårdbruker. Godt med en oppgradering, for jeg må innrømme jeg begynte å kjede meg med det spillet nå.
Jeg gjorde så og si ingenting før snuppeline skulle hentes i barnehagen klokka tre. Etter det lagde vi oss middag, kjøttdeig stekt med squash, sopp, paprika og tomater. Der slo vi 4 av "fem om dagen" i en smekk!
Jeg får skikkelig dårlig samvittighet om det går en dag uten at jeg får puttet i snuppa disse "fem om dagen". Angsten for å aldri få det til, lettet ett tonn når jeg oppdaget at det ikke bare er frukt det er snakk om, men grønnsaker og poteter også. Phju.

Så stakk vi en tur til parken i byen. De har satt opp mange lekestativ der, men vi har aldri utforsket dem. Det gjorde vi i solskinnet i dag og det var en suksess. Snuppeline red på disse spiralfjærhestene (skjønner dere hva jeg mener?) så det kostet etter. Og når tanta hennes tok en runde på rutsjebanen først så var det gjort der også. "ja, ja, ja, JA" sto den lille og ropte ved bunnen av apparatet. Det var nok tiltenkt litt større barn, for man måtte klatre opp en vegg for å kunne skli. På hjemveien kjøpte vi med oss brød, et brett med yoghurt, melk og en oppvaskkost. Nå er matpakken til snuppa reddet i morgen, og jeg kan vaske kopper om jeg vil. Særlig.

Jeg har forresten bestilt time til klipping til snuppeline i morgen! Det bli spennende. Slengte med en til meg med det samme også, det trengs for å si det mildt... Jeg er utrolig kjedelig på håret nå, alt henger rett ned. Har lyst til å ha noe lignende som jeg har på profilbildet mitt. Kortere og oppklippet. Vi får se hva frisørene sier.
Tror jeg skal begynne å gjøre meg klar til sengen no, må bare finne frem klær til snuppa først.
Ha en fortsatt fin kveld!

dscf3928
Verdens fineste snuppelure ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits