Jalapenosmysteriet.

Si meg en ting, finnes det forskjellige styrker på jalapenosen? De fra Santa Maria Tex Mex, som brukes til taco o.l.
Jeg har nemlig dilla på ostesmørbrød i enkelte perioder. I forrige periode lagde Yngvild ostesmørbrød der hun hadde i disse jalapenosbitene, og det var kjempegodt! Nå er jeg inne i en ostesmørbrødperiode igjen, og prøvde å lage et med jalapenos. Glasset fra da Yngvild lagde det var tomt, så jeg handlet inn et nytt et.
Men Oh man er de sterke!! Selv om jeg deler de opp i bittesmå biter og plasserer det rundt på brødskiva er det så sterkt at det svir bak ørene og renner fra nesa. I dag måtte jeg rett og slett utelate jalapenosen fra ostesmørbrødet mitt. Må innrømme at det ble rett og slett for sterkt for meg... Det var ikke det samme å spise ett uten.
Har jeg rett og slett blitt tander i løpet av en måned eller finnes det jalapenosglass med forskjellige styrker? Synes å huske at det glasset Yngvild hadde med, var mye smalere enn det jeg har nå. Hvis det sier dere noe...

Jaja. Bortsett fra at ostesmørbrødet mitt mangler noe, så har dagen vært fin. Da jeg hentet Alma i barnehagen kunne de fortelle at hun hadde vært i storform hele dagen. Og det fortsatte. Vi spiste middag mens vi snakket og tullet sammen, og etter at hun hadde fått på seg nye klær (var full av tomatsaus etter middagen), kledde vi på oss og dro til en venninne av meg. Hun har to gutter på 5 og 3 år, det var stas å få ei lita tøtte på besøk. Hun ble forsynt med både sjørøverskip, Nintendo ds (??), fotballer, biler, traktorer, radiostyrte biler osv. Hun storkoste seg. De tre små spiste grøt sammen til kveldsmat før vi dro hjem. Jeg har ikke hørt en lyd fra henne etter at jeg la henne, så regner med at hun var passe sliten. Og fornøyd. Sånn det skal være.

I morgen tidlig reiser jeg til Asker. Der skal jeg delta på Landsmøte i FFM (foreningen for muskelsyke). Jeg er delegat fra FFMU (ungdomsforeninga til FFM). Selv om det sikkert blir møter på møter på møter gleder jeg meg vilt. Det skal bli godt med en hel barnefri helg. Jeg tror ikke jeg har vært i Asker før, så kanskje blir det tid for en liten svipp ute også. Hvis det blir bra vær da selvfølgelig.

Nå skal jeg pakke ferdig kofferten min, og gruble litt mer på jalapenosmysteriet. Ser på "Verdens beste sjekker" på NRK3 samtidig, et småmorsomt program. No offence africans, men dere er nå dere selv lik ;)
Ønsk meg lykke til i morgen, jeg hater virkelig å fly! Faktisk er det det verste jeg gjør. Uff...

jalapenos400x300

3 kommentarer

Vero

04.06.2009 kl.22:40

Jalapenos e itj min "sterke" side...tiihii

Emi

05.06.2009 kl.10:06

Uff.. Lykke til med flyingen da!

Yngvild

05.06.2009 kl.23:37

Æ så på jalapeños'n på MEga nu nettopp, dem fra santa maria sto det HOT på glasset, men det va andre fra Old el Paso eller ka d nu heter, der sto det ingenting. sikker på d ikkke va sånne æ hadde me?

Skriv en ny kommentar

hits