Mitt lille rosa sukkerspinn.

Vi er fortsatt hjemme. Min lille krølles temperatur var 37,6 da vi sto opp. Og frokost skulle hun hvertfall ikke ha. Når hun i tillegg var over gjennomsnittet klengete og satt i stolen sin foran tv'n og så to runder av "the wheels on the bus" skjønte jeg at formen ikke var på topp. Dermed ble hytteturen utsatt, ikke noe vits i å dra henne med rundt om hun ikke er i form. Vet jo selv at om jeg er i dårlig form er det best å være hjemme.


Til lunsj spiste hun faktisk ei brødskive med prim og en halv yoghurt. Tissa på potta gjorde hun også, flinkisen min! Da jeg la henne i vogna for en dupp var hun ikke enig i at hun skulle sove. Har aldri opplevd at hun setter seg opp i vogna når hun skal sove, men det gjorde hun i dag. Jeg satt ved kjøkkenbordet og så ut på vogna på verandaen. "hmmm", tenkte jeg. Hva er det jeg ser gjenskinnet av nå? Ser nemlig tingene som står på tv-benken speile seg i ruta på verandadøra når jeg kikker på åpningen av vognen som står rett utenfor (skjønte dere den?). Har måttet flytte puslespill og diverse tidligere fordi jeg bare så de. Denne gangen greide jeg ikke helt å plassere hvilken ting som speilte seg, men plutselig gikk det opp et lys "farsken, det e jo ansiktet t Alma!".
Da satt hun, blid og fornøyd bak nettingen. Jeg la henne ned og to sek senere satt hun igjen... For første gang måtte jeg bruke selene på vogna. Det var heller ikke populært, hun raste vilt i ett minutt før hun sovnet som en stein.

Soving er visst ikke moro for tiden, for i kveld har hun på nytt protestert heftig. Hun sovnet med en gang da jeg la henne like over sju. Sov i en og en halv time ca, og så var det slutt. Hun har ropt, klaget, skreket, rast, snakket, dælja smukke i veggen, kastet bamsen og kosekaninen veggimellom, ropt enda mer osv helt til klokka elleve!!
Den ungen gir seg virkelig ikke uten kamp om det er noe hun vil. Jeg er nesten litt imponert over staheten hennes, jeg hadde gitt etter timevis før hun gjorde det.

Siden sommerværet kom i dag (endelig!) har vi selvfølgelig kost oss masse ute i hagen. Alma har vært rosa fra topp til tå, girly girl i dag ja. Hun er selvfølgelig verdens fiiiineste lille sukkerklump!

Det er veldig stas og ta av og på lokk/korker av forskjellig slag for tiden. Her er det pepsi max'en det går utover. Og enhver ettåring med respekt for seg selv har vel klokke!?! (av tre... hehe)
dscf3908

dscf3909


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits