Jeg er klar!

Nå har jeg smurt inn både kropp og tryne med Dove Summer Glow og jeg har tatt på meg den ultimate sommer t-skjorta mi. Det er ei gul lang t-skjorte fra Cubus som har påprodert en palme, hav og solnedgang. Fænsy er den ikke, men sommerlig? Ja! :)

Hvorfor har jeg brukt formiddagen til å leke sommer? Jo, for i morgen blir det nemlig det, sommer. Været hær i Trøndelag har mildt sagt vært ufyselig de siste dagene. I går var det rett og slett møkkavær. Regn, kaldt og sterk vind.
I dag lovte meteorologene at det skulle snu, og det har begynt! Det er 19 grader ute (tror kanskje temometeret er littegrann i sola) og skydekket har sprukket opp. Deilig deilig!
Væromslaget passer perfekt, i kveld er det kamp, Rosenborg spiller mot byens stolthet i Cup'en og på lørdag skal vi på hytta for å feire pinse. Feire og feire forresten, det er nå langhelg ihvertfall. Det er meldt skyfri himmel og grader rundt 26 hele helgen. Krysser fingrer og tær for at det stemmer!

Ellers er det ikke så mye shocking news fra denne kanten. Var litt rabalder i gårkveld bare. Etter å ha sovet i mammasenga to netter på rad fant jeg ut at i natt ville jeg sove alene. Sover tross alt ikke helt avslappet når lille krølle ligger sammen meg. Men lille krølle likte selvfølgelig ikke at mora ville sove alene. Selv om hun ligger i senga som står helt inntil mammasenga, så er det tydeligvis ikke nok. Da jeg entret sovereommet for å legge meg hørte jeg "ja, ja, ja JA!" fra sprinkelsenga. Og der satt lille krølle, klar til å bli flyttet over i mammasenga. Trodde hun.
Da den slemme mora gjorde det klart at man skulle sove i hver sin seng var det hjærteskjærende hyling fra sprinkelsenga. Men det var veldig tydelig at det var tilgjort hyling, for innimmellom tok krølle pauser for å se om det var noen reaksjon fra den slemme mammaen. Da det ikke var det, tok hun sats og hylte litt til. Men etter tre minutter orka hun ikke mer, og sovnet :)
Både mor og datter sov den skjønneste søvn frem til vekkerklokka ringte 7.20.

Veronica kommer på middag i dag, skal se kamp sammen etterpå, så nå skal jeg begynne på middagen faktisk. Det er feiring med kake i barnehagen i dag fra halv tre og utover. Årsaken er selvfølgelig at § 14 ikke blir rørt av regjeringen. Siden Vero kommer 4 og vi drar til kamp 5 må vi ha maten ferdig før hun kommer. Derfor lager jeg pølsegryte nå, den er superenkel å varme opp senere i dag.
0900522 029

Enhver blogger med respekt for seg selv må ha et bilde i hvert innlegg, ikke sant?:)
Hannis og krølle i farta! :)
Fotograf: Laila.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits