Seier!

Gjett hva jeg leste i avisen i dag?! Regjeringen går likevel inn for å likestille kommunale og private barnehager. Jippi! Det hjalp at vi gikk i aksjonstog :) Kommunene vil nå få økt tilskudd fra staten for å dekke utgiftene. Men min erfaring fra kommunesystemet vil jeg si at de private barnehagene ikke hadde hatt en sjangse i havet til å få pengene de ville ha trengt om det var opp til kommunene selv å gi og fordele midler. Nå får ikke kommunene muligheten til å bruke midlene de får av staten til noe annet, takk og lov for det!

Må jo også si at det er positivt at den rødgrønne regjeringen får mange nye stemmer nå. For den ene etter den andre som gikk på talerstolen da vi aksjonerte sa at de ikke stemte rød-grønt (og hvertfalll ikke nå), men hvis regjeringen snudde i denne saken skulle de gi sin stemme til dem.
Jeg har aldri lagt skjul på at jeg er for en rød-grønn regjering. Klart man ikke kan være enig i alt på et partiprogram, men i barnehagesaken viste det jo seg at det nytter å si sin mening.

Nå skal jeg spise litt Sjokoris, skal på middag til mamma og spise klubb og dupp i dag, naaammm!! Må venne magen til at det kommer ei skikkelig søt-bombe senere i dag, hva gjør vel ikke det bedre enn en bit sjokolade?
dscf3861
"ikke rør  § 14, ikke rør § 14 !"

Én kommentar

Yngvild

28.05.2009 kl.20:59

Klubb å dupp igjen?? You didnt call me..;)

Skriv en ny kommentar

hits