Bryllupsshopping, utepils og ny mobil!

Det er 40 grader i solveggen og jeg sitter inne og kunne ikke kosa meg mer. Jeg var i byen i Trondheim i hele går sammen Yngvild, Vero og Unn Eirill. Yngvild gifter seg jo 4 juli og utstyr måtte handles inn. Hva passer vel ikke mer enn en jentetur til Trondheim da?! Det var strålende sol og bruden fikk krysset av mange punkter på lista si. Jeg fikk lurt meg unna i to sek for å kjøpe noen kortermede body'er til Alma.
Glemte å fortelle at vi var på helsestasjonen på onsdag og de vitale mål er nå 80, 5 cm og 11 310 gram. Hun vokser jo ut av alt vi har av klessplagg. 

I tillegg til bryllupsinnkjøp koste vi oss med masse god mat. Det var ikke enkelt å oppdrive spiseplasser som ikke hadde reservert bort alle bordene, det var nemlig rockefestival i byen. På kvelden skulle Europe og Whitesnake spille på torget, så det var et yrende folkeliv i byen. Jeg holdt forresten på å bli kjørt ned av en drosje.
Torget er jo sperret av pga at det er der konsertområdet er. Men det er laget en fil der busser og drosjer kan kjøre. Da vi skulle krysse den veien fulgte jeg bare folkemengden, og så slettes ikke om det var grønt lys for fotgjengerne. Hele veien var jo full med folk så jeg tenkte rett og slett ikke over at det var en vei der. I tillegg var jeg opptatt med å ikke kjøre inn i anklene til folk, for mennesker går nemlig ikke rett frem i en konstant fart, og det er sikkert ikke godt å få en permobil i anklene om man finner det for godt å plutselig stoppe opp. Uansett, jeg fulgte tett etter Vero, og det neste jeg ser er at en drosje kjører rett inn i folkemengden. Den stoppet faktisk 5 mm unna meg.

Nå skal jeg innrømme at jeg må skylde meg selv for at jeg var så sløv at jeg ikke kikket etter om det var grønn mann så vi kunne gå. Den tar jeg. Men allikevel, når man ser at veien er full av folk så kjører man vel ikke rett inn i dem? Det jeg har villet gjort er å stoppe like foran folkemengden og brukt hornet for å gjøre folk oppmerksom på at det faktisk er rød mann. Vet at mange kvier seg for å bruke hornet, men det er faktisk sånne situasjoner det er til for.
Jaja, action ble det nå :)

Da jeg kom hjem rundt halv åtte oppdaget jeg at jeg hadde fått en melding. "bli med ut å ta en utepils da!"
Jeg var mildt sagt ikke helt klar for enda en tur ut. Hadde sett frem til å slenge meg på sofaen og spise masse usunt. Men når jeg tenkte etter så er det jo ikke mange lørdagskvelder jeg faktisk har barnefri og muligheten til å være med ut en tur (Alma lå til mamma). Så jeg rev av meg linsene og håpet på at det var de som var årsaken til at jeg var tørr i øynene og trøtt, og tok på meg klærne igjen. Hadde nemlig rukket å tre inn i koseklærne før jeg så meldingen.
Det var koselig å ta en øl med venner, men fy flate hvor kaldt det var. Det er jammen meg ikke sommervarme enda, særlig når man sitter i skyggen. Thank god satte uteplassen på varmelampene etter ei stund. Likevel var føttene kalde som istapper da jeg kom hjem rundt tolv.

I dag har jeg sovet leeeeenge. Og undersøkt den nye mobilen min. Jeg har nemlig kjøpt ny! Etter et halv år med en ødelagt mobil som jeg ikke har kunnet sende meldinger med, har jeg endelig investert i en ny. Den gamle begynte å slå seg av i tide og utide, og da måtte jeg bare ta meg selv i nakken og investere.
Så nå har jeg en Nokia 7610 Supernova. Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg har holdt meg til Nokia i årevis. Liker Nokia jeg :)
mobiltlf

Foto: Nokia

Jeg har den hvite. Bakdekselet er blått, men det var med et lilla som jeg kan skifte om jeg vil (lik den til venstre). Det som er litt kult er at når skjermen slår seg av blir den til et speil. Very convenient! ;)
Denne mobilen skal holdes langt unna frøken Alma Fafaly. Hun sikler ikke lenger (det som tok livet av den forrige mobilen...) men er blitt veldig god på å kaste. Langt. Derfor er mobilen min herved restricted area, grown-ups only!

Nå skal jeg hoppe i dusjen å ordne trynet. Det er middag klokken 16 oppe i veien her, så det er vel på tide å begynne å fli seg.
Ha en fortsatt fin søndag!

3 kommentarer

Yngvild

24.05.2009 kl.16:21

NOKIA e best! Takk for turen! og for å offentliggjøre en viss dato til hele bloggverden...;)

Guro

24.05.2009 kl.18:04

du, når æ ser på besøksstatistikken for bloggen min så trur æ itj du ska bekymre dæ for at gud å hvermann veit at du ska gift dæ 4 juli. Både familien min å vennan veit det allerede;)

Vero

26.05.2009 kl.23:42

Likt den der speilgreia når tastelåsen va på altså :)

Skriv en ny kommentar

hits