Umbraconøkkelgeniet.

Hei og hopp! I går var vi på farten hele dagen. Var invitert på middag til Vero på Nardo, så da inviterte vi oss selv liksågodt på lunsj til Laila først :) Må jo møte så mange vi kan når vi først tøffer inn til byen. Fikk supergod omelett hos Laila, og trivelig selskap og jabbing. Lene og Hege var der også, kjempekoselig å se igjen damene. Blir alt for lenge mellom hver gang. Alma spiste omelett så det kostet etter, og da Terje (eller var det Joakim) kom inn døra var lykken fullkommen for en liten snupp. Vi hadde med gave til guttene også, de hadde bursdager i begynnelsen av mai, og siden undertegnede er verdens tregeste hadde vi med julegaven de egentlig skulle få til jul også... Den er forresten en av favorittene til Alma, en sånn tunnel til å krype i for katter. Det har vært litt av noen raseriutbrudd gjennom vinteren når jeg prøvde å forklare at vi kunne ikke pakke den opp, for det var en gave.. Nå er den heldigvis overlevert!
dscf3862
Laila og Alma ser på "the wheels on the bus" på youtube. Og snuppelura (den yngste) ble helt henført da hun fikk lov til å røre tastaturet på datamaskinen! Etter at O-tasten plutselig føyk veggimmellom her er nemlig min datamaskin *bare se men ikke røre*.

Deretter dro vi videre til Vero, hun bor nedi gaten fra Laila, så det var ikke lange biten å kjøre. Der spiste vi spaghetti kjøttdeig og grønnsaker. Alma skulle spise selv, så da kan dere tenke dere hvordan det så ut på kjøkkengulvet. Vero skulle få overnattingsbesøk av ei felles venninne av oss om kvelden, og hadde vasket kjøkkengulvet før vi kom. Regner med at det ble enda en gulvvask etter at vi dro:)
almahosvero
Spaghettiglis med kurt-mellomrom mellom fortennene! :)
Fotograf: Vero

Før besøkene fikk vi skvisa inn en kjappis på IKEA. Jeg skulle ha et klesstativ. Har sett meg lei på overfyllte skuffer og klær som blir krøllete (hater å stryke), så jeg fant ut at jeg skulle investere i et klesstativ. Fikk samtidig kjøpt ei knaggrekke til soverommet og ei bilpotte. Siden Alma er så flink på potta og vi skal prøve å gå mer og mer uten bleie i sommer er det greit å ha ei bilpotte. Da har vi potte med uansett hvor vi er. Det er jo ikke alle som har ei potte i heimen sin, og er vi ute på stranda, ute og griller osv har vi nå muligheten til tissing med oss:) Potta er allerede innviet hos Laila, og den var en stor suksess, masse tiss:) Og ja, potta er selvfølgelig rød som bilen! Skal det være så skal det være!

Vi var hjemme rundt halv åtte, og etter at snuppelura var badet og lagt var egentlig jeg klar for loppekassa også. Men klesstativet fristet for mye. Og som det umbraconøkkelgeniet jeg er greide jeg å skru det opp helt selv. I fare for å høres ut som den blonde bimboen, med en grusom ettervekst (noe jeg i grunn har) så er jeg faktisk ganske stolt av meg selv. Ta med i betraktningen at jeg var så trøtt at jeg i minst 5 minutt var overbevist om at to av rørene som skulle være like lange ikke var det. Etter å ha blunket febrilsk og gnidd meg i øynene fant jeg ut at de var like lange likevel. Synsbedrag pga trøtthet... Flink Guro!..
dscf3864
Nice, nice, nice Guro!

Nå ligger en trøtt liten snupp i vogna på verandaen og sover. Etter at hun har våknet skal vi opp til mormor for der er oldefar på besøk. Så skal vi hjem og ta en tidlig kveld, det tar på en liten kropp å være på langtur en dag.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits