Dagen i dag.

I kveld er det to stk utslitte jenter i huset. Alma ble lagt halv sju, en halvtime før hun vanligvis legger seg og hun sovnet på sekundet. Jeg sitter her og teller på knappene om jeg skal vente på Frustrerte Fruer eller ikke. Det er jo ukas høydepunkt, men nå vet jeg rett og slett ikke om jeg greier å holde øynene åpne stort lenger.
Dagen startet med time på øyelegesenteret for Alma. Hun skjeler av og til litt på det ene øyet. Jeg ser det ikke særlig godt, men det vises på bilder. Legen dryppet øynene hennes, og så var det bare å vente på at pupillene skulle bli store så han kunne undersøke synet. Snuppa ble hysterisk da han dryppet øynene, men undersøkelsen av øynene gikk helt fint. Han fant ikke noe særlig å sette fingeren på. Hun var litt langsynt på det ene øyet, men det sa han var ganske vanlig for småttisser. Det gikk seg til. Men siden han ikke var spesialist på barn, og Alma er prematur (to måneder før termin) fikk hun en time til en, ehm... optist.. optiks, nei nå kom jeg på det, ortoptist! Herrlighet, ordet som poppet opp i hodet mitt hele tiden var "optimist".... :)

Ortoptisten holder til i Namsos, men kommer til sykehuset her en gang i måneden. Derfor fikk snuppa mi time 6 juni. En lørdag. Jeg er jo på landsmøte i Asker da, så mormor er nødt til å trå til. Alma skal jo være der den helgen, så da får tøttene klare et legebesøk sammen.


Etter legebesøket var det rett hjem for å spise lunsj og putte Alma i vogna for en dupp. Og mens duppen fortsatt pågikk tuslet jeg, Hannis og vogna ned til byen for å delta i demonstrasjonen. Vi måtte innom butikken å kjøpe litt drikke, druer og solkrem, så vi fikk ikke med oss første delen av talene på torget.

Så gikk vi på nytt i tog, bare to dager siden sist gitt. Begynner å bli proff føler jeg:)

Alma våknet og var ikke særlig fornøyd. Selv om hun hadde solbriller, solhatt og satt under kalesjen på vogna var det skarpt og se med pupiller på størrelse med middagstallerkener.


Etter toget var det grilling og sosialt samvært nede ved vannet. Og her må jeg si de barnehageansatte i barnehagen til Alma skuffet. Isteden for å delta i grillinga dro alle tilbake til barnehagen for å ha dugnad?! Hva er det liksom. Når man lager en demonstrasjon med opplegg så kan man da ikke bare delta i toget selv også overlate resten til foreldre og barn. Nei, hvis dere virkelig mente noe med streiken/demonstrasjonen så skulle dere jammen meg vært med til the bitter end. Jeg føler ikke at det blir seriøst når arrangørene stikker av. Så det så!


dscf3857
Alma slukker tørsten etter en dupp i solsteiken. Øynene er godt pakket inn :)

Nå er det like før jeg sovner sittende, så jeg merker at avgjørelsen min heller mot å skippe favorittserien min...
God natt.


Oppdatering kl 21.30:
Oh my GÅDD jeg er solbrent!!! Greier å få smurt snuppelura hver dag, men meg selv? Crap. Rudolf er rød på nesen sier jeg bare...

2 kommentarer

19.05.2009 kl.21:06

Så utrolig søøt :) http://lisawang.blogg.no Les om hvordan jeg ble modell legg gjerne igjenn en komentar

Yngvild

19.05.2009 kl.22:48

Skippa du den? Æ har oppdatering...;)

Skriv en ny kommentar

hits