Sommer, sol og Coco Jambo :D

Nå ble plutselig den gråe, kjedlige og regnfulle dagen lys allikevel. For jeg har sjekket langtidsvarselet for byen! Sooooooooooool og sommer!! Fra torsdag blir det bare sol sol sol sol, og temperaturer helt opp i 20 grader i skyggen!
På 17 mai er det meldt 18 grader og skyfri himmel, jeg øyner for en gangs skyld en 17 mai uten å måte gå med ullundertøy! Passer jo megabra siden jeg og snuppelura skal gå (kjøre) i 17-maitoget:)
Hun har forresten fått masse 17-mai stæsj nå. Kjøpte både trompet og noe trommelignende til henne. Hun er blitt en kløpper på trompeten! I tillegg har vi sånn vindmølle (?) og 17-maisløyfer. En liten og en stor til mamma og snuppelure. Flaggveiving og "hurraaaaaa" treningen går strålende. Hver gang hun får øye på flagget er det full spiker bort til det, veiving med flagg og "brlrlrlaaaaaa". :) Eneste tingen som må gjøres før den store dagen nå er at jeg har plutselig kommet på at det er tvilsomt om snuppelure har finsko, det må undersøkes nærmere før helgen! Og så har ikke jeg noe å ha på meg... Men det får bare bli som det blir.

Men, over til sommer, sol og superhumør igjen. I samme sekund som jeg leste langtidsvarselet tenkte jeg "Coco Jambo!!!". For dere som ikke vet hva dette er (alle har vel hørt Coco Jambo?!!?) så er det Mr President som synger. Aner virkelig ikke når den kom ut, men den eksisterte nå i min glade ungdomsstid, og siden jeg er blitt hele 31 år er jo det noen (ti)år siden. Sangen var faktisk så populær i "gjengen" min at den var et must på alle fester vi hadde. Coco Jambo-dansen var (er) noe alle kunne. Nå blir jeg usikker på om det var noe vi fant på eller om det virkelig eksisterer en ekte Coco Jambodans? Enten vi fant på den selv eller ikke, den blir stadig tatt frem i lystige lag med "gjengen". Synes det er helt utrolig at vi har greid å holde sammen slik vi gjør siden videregående. Nå som alle jentene har fått barn flytter flere og flere hjem til hjemplassen vår. Er snart ingen utflyttere igjen.

Siden jeg har lovt dere flere lystige sommersanger, here it goes:)

Når vi først snakker dansing her. Da jeg snoket på youtube etter Coco Jambo kom jeg over en annen sommerfavoritt. Da jeg var en måned på Lanzarote vinteren 2000 ble kjenningssangen for oppholdet "La Bomba" med King Africa. Og det skal jeg bare si dere, den dansen har jeg aldri vært tøff nok til å prøve meg på i offentligheten. Den rumperistinga der er langt utenfor min kompetanse. Men sangen er kul den :)

Nå skal jeg løfte på den trauste norske baken min og dra meg ut for å kjøpe rømmegrøt. Det er nemlig middagen i dag. Alma synes det er kjempegodt. Min morfar kommer innom her og spiser middag sammen oss før han kjører tilbake til Byåsen i ettermiddag.
Ha en fortsatt super tirsdag folkens!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits