Finally!

Kl 12.00
Endelig nærmer det store sandkasseprosjektet seg slutten! Vel, stort og stort, sandkassa er ikke stor. Men det har tatt tid. Derfor karakteriserer jeg prosjektet som stort. Årsaken til at det har tatt nesten to uker er det utstabile været vi har i trøndelag, også kalt trøndelagsvær. Det vil si; regn i hytt og gevær. Plutselig skinner sola, og plutselig så regner (eller haggler som det gjorde på tirsdag) det. Hver gang sandkassa skulle få et strøk med impregnering (kjøpte ubehandlet) begynte det å regne. Hver gang vi skulle begynne å grave et hull i plenen, begynte det å regne. Hver gang vi skulle begynne å kjøre trillebårlass med sand, begynte det å regne. Nå høres det ut som det har regnet konstant i to uker her, og det har det jo ikke. Men det regnet så og si hver gang jeg hadde tid til sandkassa. For tro det eller ei, jeg har ikke tid til prosjektet 24/7.

I dag blir sandkassa ferdig! Min morfar står i dette øyeblikk utenfor og fyller den med sand. Det er bra gjort av en mann på 84 år! Hva gjør man ikke for oldebarnet sitt, ikke sant? :)
Vaktmesteren driver å klipper plena der ute også. Har ikke fått noen kommentarer på sandkasseprosjektet av naboene enda. Jeg bor i et borettslag, og plena utenfor er fellesareal. Dvs, resten av naboene mine på bakkenivå behandler ikke plena som det. Den innerste biten utenfor verandaene er beplantet til siste millimeter. Alt fra fiskedammer, blomster, trær, heller osv. Det er bare jeg som ikke har hatt en eneste ting på plena. Derfor tok jeg med den frihet å sette opp ei sandkasse, uten å spørre styret i borettslaget. Det må jo være noe for barna her også! Det bor riktignok ikke flere småbarn her, men det er mange som har barnebarna på besøk her både titt og ofte, og de er mer enn gjerne velkomne i sandkassa.
Så får vi se på generalforsamlinga 19 mai om det er noen som har noe å si om den saken :)

Kl 20.54
Nå er snuppa lagt, badegulvet er fullt av sand og klærne hennes er kastet til vask. Do I need to say more? Sandkassa var en suksess. :) Hun satt der som ei dronning og måka sand så det kosta etter. Fikk til og med til å spa sand i bøtta si, det har jeg ikke sett før. Men de ansatte på avdelinga i barnehagen sa at barna elsket elsket å være i sandkassa der, så regner med at hun har trent.
Samtidig som vi var i hagen øvde vi oss til 17 mai. Vi skal jo gå i toget sammen barnehagen til Alma, og "hurra" må innøves. Siden jeg flagget i dag, frigjøringsdagen vet dere, har vi nå lært oss at når vi ser flagg sier vi "hurraaaaaa". Eller som Alma sier "brlrlraaaa". Vi må øve oss litt mer.... ;)

dscf3734

dscf3738
For dere som kjenner Faffen godt, legg merke til at "nebbet" er ute = I like!! :D


Takk til morfar som har sponset oss med sandkasse og sand! :)

4 kommentarer

Kristina

08.05.2009 kl.21:26

Sånn sandkasse e bære snop altså! :D

08.05.2009 kl.21:39

Så fin sandkasse og ikke minst, veldig praktisk! :-)

Vero

08.05.2009 kl.21:50

Konsentrert næbb ja :) Bli nok fin å ha den utover ja!

Guro

11.05.2009 kl.12:07

Ja den er veldig praktisk. Veldig greit å kunne legge lokk over sanden. Slipper kattetiss... :)

Skriv en ny kommentar

hits