The wheels on the bus.

Ah, jeg har vært en skikkelig badass når det gjelder blogging i det siste. Vet egentlig ikke hvorfor, det har bare blitt sånn.  Vi har jo ikke spennende liv heller, kanskje ikke like morsomt for dere lesere å lese om de vanlige hverdagstingene hver dag?
Men uansett, nå har jeg hvertfall gjort en ting (som jeg ikke gjør hver dag!) jeg kan skrive om. Jeg har shoppet på nettet!
Her om dagen satt jeg og matet Alma, tror det var frokost. Hun bare digger å se videoklipp av seg selv, så vi satt foran pc'n og så på videoer. Etter ei stund var det noe annet hun ville, og jeg traff rett da jeg søkte opp "dyrene i afrika" på youtube. Men etter å ha hørt den sangen ti ganger begynte det å klø i ørene mine. Jezz, tenkte jeg. Jeg søker opp "hjulene på bussen" såklart! Det er den ultimate favorittsangen til Alma, det var den sangen hun "sang" til først.
Og da kom jeg innpå noen helt utrolig fengende videoer.

Når jeg klikket på "play" frøs Alma. Altså, ikke i frøs som i at hun var kald, men hun stoppet helt opp. Rørte seg ikke en millimeter. Hånda var i den samme stillingen, munnen var vidåpen, ikke en muskel i ansiktet rørte på seg. Tror hun vil gjøre det stort i "stiv heks" når hun begynner på barneskolen, for hun satt sånn seriøst lenge!
Da klippet på youtube var ferdig kvakk hun til, så streng på meg og sa "eeeeeeeeh!!". Oversettelse: jeg vil se enda en gang. Da jeg spurte henne: "ska vi se den enda en gang?" fikk jeg et høyt "JAH".
Etter å ha sett utallige klipp fra denne serien måtte jeg til slutt rive henne vekk fra dataskjermen, under store protester.

Under videoklippene sto det en adresse til en nettside www.thewheelsonthebus.com der solgte de filmer, stæsj og cd'er fra denne serien. I dag fikk jeg somlet meg til å gå inn på siden, og jammen greide jeg ikke å klikke hjem en "Holiday package"... To filmer og en musikk cd.
Men, jeg trøster meg med at hun virkelig rådigget det, og i tillegg får hun lært seg litt engelsk! Jeg er skikkelig dårlig på å snakke engelsk til henne, så da passer det bra å kjøpe litt engelsk musikk:)  Ikke sant? :)

Nå skal jeg gå ut på verandaen å beskue prosjektet jeg har jobbet med i dag. Hvis dere er riktig heldige så kommer det bilder om litt... ;)

Én kommentar

Vero

08.05.2009 kl.19:44

Joda, vi vil læs dæm vanlige hverdagstingern! So keep up :)

Skriv en ny kommentar

hits