Foreldresamtale med litt E-coli.

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra foreldresamtale på barnehagen til Alma. Jeg fikk ikke de store overraskelsene, hun trivdes og hadde det bra i barnehagen. Lekte fint med de andre barna og var blitt mer selvstendig og trygg. I begynnelsen var hun ut med "klørne" når noen kom for nært innpå henne, hvis noen nærmet seg når hun satt i fanget på en av de voksne osv. Det samme gjorde hun her hjemme. Kom det noen ukjente inn her, eller at noen tok oppmerksomheten til feks meg når jeg holdt på med henne, da var hun ute med klørne med en gang. Det er det slutt på nå. Det er jo flotters. I tillegg sa de at hun visste hvordan hun ville ha det (les: sta), og det var en bra egenskap fikk jeg vite. Hun lot seg ikke pille på nesa. Men det blir sikkert noen utfordringer hjemme, når hun er så bestemt på hvordan hun vil ha det sa de, og det skal være sikkert og visst. Alma er som regel snill som et lam, jeg har virkelig vært heldig. Hun er virkelig ikke et problembarn på noen områder. Men, får hun et innfall, er det hyling og rasing helt til hun får det som hun vil. Som feks at hun skal ta på seg strømpebuksa selv om morgenen. Det er jo forsåvidt greit, det er bare det at hun greier ikke det selv. Hun treffer ikke med føttene. Dermed må mor bryte inn, og da blir det bråk...

Hun lekte fint med de andre barna, og var en liten "koseklump" som de kalte henne. Rett som det er deler hun ut klemmer til både de voksne og barna på avdelingen. Og akkurat som jeg tenkte, sklia på avdelinga er favoritten. Det var ikke så viktig det der med å skli ned på den. Men det å klatre opp og ned, og å stå på toppen av sklia, det var stort:)

På slutten av samtalen spurte de om det var noe jeg ville ta opp. Njaaaaa, sa jeg. "Det er den E-colien da. Har dere fått noe mer info om hvordan det ligger an der?". Jeg hadde veid for og imot om jeg skulle spørre om det, i frykt for å virke som en hysterisk mor. Som skrevet tidligere er jeg ikke det grann redd for svineinfluensaen, men den E-coli-saken er jeg desto mer bekymret for. Særlig siden ingen vet hva som smitter barna som blir rammet. Spekepølse tror jeg Alma aldri har smakt, og det blir hvertfall ikke introdusert før de finner smittekilden. Pølser er hun ikke spesielt glad i, og hverken det eller kjøttdeig blir laget her i huset uten at de nesten er svartsvidd av steking nå for tiden. Hysterisk? Kanskje, men jeg tar ingen sjangser. Spekulerer meg gal på hva det kan være som smitter. En matvare med lang holdbarhet kunne være synderen leste jeg. Men hva i all verden er det da? Huff.
Jeg sier det bare; fisk er sunt og godt! :D
Barnehagen hadde ikke fått mer info om saken forresten.

Nå sitter jeg her og funderer på om jeg skal gidde å dra på kjøpesenteret å hente ut en tunika jeg la av i går. Selvfølgelig tok ikke butikken chip. Det nye kortet mitt kom i posten i går ettermiddag, så nå kan jeg shoppe vilt igjen (særlig). Jeg trenger både melk og brød, så lurer på om jeg ikke har noe valg angående den butikkturen. Stønn. Det er regnvær (drittvær) og kaldt i dag, så jeg er i skikkelig daffemodus.
Sneiks!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits