Snapp it off.

Etter at Alma sluttet med jern da hun var ett år har traninntaket her i huset vært sørgelig lavt. Når jeg hadde den sprøyta med jern som skulle inn, var det kjempeenkelt å huske tran også. Nå glemmer jeg tran rett som det er. Det er jo dumt, for det er så sunt og bra for henne. Da jeg var på apoteket for å hente ut vaksinen jeg tok på tirsdag, så jeg at det var kommet inn noe nytt, Puremax Omega-3 Kosttilskudd. For babyer/småbarn fra 4 ukers alder.
kostbarn0

Jezzz, tenkte jeg. Den kjøper jeg, kanskje jeg husker på å gi henne tran/olje når det er på boks?
Hittil har det fungert veldig bra, hun har fått hver dag! Men den var litt mer krevende enn jeg trodde den skulle være. Tenkte det var noe jeg bare kunne stappe i kjeften på henne, men den gang ei. Det er såkalte snap-off kapsler. kapslene ser ut som helt vanlige tran/omega-3 kapsler, men i den ene enden står det ut en smal "dutt". Den skal tydeligvis knipes eller bites av, også helles innholdet på ei skje eller blandes i grøt eller lignende. Yeah right! Det er umulig å hverken bite eller knipe av "dutten", den sitter som støpt. Løsningen min ble å finne frem saksa hver gang hun får en kapsel, men det er hardt å klippe den av også. Den flyr veggimellom hver gang jeg klipper den av. Her snakker vi krefter! :) Så skal man da klemme ut innholdet, og det er heller ingen dans på roser. Ganske hardt å klemme på kapslene, de er små og de blir sleipe av oljen.
Meeeen, vi får da det til. Og jeg håper jeg er inne i et skikkelig godt driv når det gjelder å få i snuppa omega-3.

Nå skal det ryddes her. Det ser ikke ut! Skal organisere rommet til snuppelura så jeg kan sette inn mange av "stuelekene" der. Det gjør nok susen.
Ha en fortsatt fin kveld! :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits