Korttrøbbel, møte, middag og sklie.

I dag var jeg så stressa som jeg ikke har vært på veldig lenge. Jeg skulle kjøre til Dragvoll for å ha økonomimøte med Laila og Lise. Tanken var tom så jeg måtte fylle bensin før jeg suste avgårde. Alt gikk helt fint, helt til jeg stakk inn kortet i bensinautomaten. Den tenkte, tenkte enda mer, og tenkte veldig lenge! Samtidig som jeg hørte at kortet sto og spølte inne i maskinen. Farsken ta, tenkte jeg. Ikke si at den sluker kortet mitt!?
Den gjorde ikke det. Kortet kom ut, samtidig som det sto "lesefeil" på displayet på automaten. Da begynte ting å synke inn, på fredag skulle jeg nemlig betale på Ica Maxi, og da fikk jeg også bare "lesefeil" når jeg dro kortet (de tar ikke chip). Handlet litt godteri på Mega på lørdag, men der tok de chip, så jeg tenkte ikke mer over saken. Men nå gikk det altså opp for meg. Kortet mitt er avmagnetisert, igjen! Det er søren meg ikke mange månedene siden sist. Hva er det jeg gjør som er galt?

Det skal jeg bare si dere, det er jammen meg ikke mange bensinstasjoner som tar imot kort med chip! Faktisk så var det ingen. Til slutt hadde jeg ikke noe annet valg enn å dra til banken å ta ut penger. Fikk bestilt meget nytt kort også. Etter alt dette rotet var jeg selvfølgelg kraftig forsinket. Og veldig stressa. Kan ikke akkurat si at det hjalp på humøret at det var 435 traktorer ute på veiene heller. Ei heller at det var veiarbeid på ca 45% av strekningen jeg kjørte (ok, litt overdrivelse på det med veiarbeidet, men det føltes sånn!). Humøret sank på nivå med tåfisene mine, samtidig som traktorenes ærend begynte å gjøre seg gjeldende. Bæsjlukt. Æsj.

Møtet gikk greit selv om jeg sikkert ikke var 100% konsentrert. Etterpå dro jeg til Vero der jeg fikk en aldeles nydelig fiskesuppe. Etter litt skravvling dro vi til Toys`R Us der jeg endelig fikk tak i ei sklie til snuppelura mi. Kjøpte også ei trillebår i plast med leker i. Hun har ikke sett sklia enda, den står i esken i bilen, men trillebåren fikk hun da jeg kom hjem. For å si det mildt så var det ikke umiddelbar suksess. Det at man må løfte, og så trille, falt ikke helt i smak. Faktisk så ble hun eitrende forbannet på trillebåra. Hun sto og brølte da den bare datt ned da hun skulle trille på den. Det hjalp ikke at jeg sa "men du må da løft den sjø". Skjønner ikke altså... ;)
I morgen skal sklia opp, lurer på hvordan den blir tatt imot. Hun bare elsker den de har i barnehagen, men man vet jo aldri.
Nå er det rett i loppekassa her, god natt! :)
20080110aprilalma0042
Bilde tatt i april-08. Såååååå lita (hvor er håret???) :)

3 kommentarer

Liv Signe

28.04.2009 kl.19:41

Avmagnetifisert kort er festlige greier. Mitt ble avmagnetifisert (morsomt ord) av magnetlåsen på stelleveska. Det var i desember med det resultat at jeg var kortløs i halve desember måned. Festlig...

Vero

28.04.2009 kl.20:30

Jeg fikk vite av bankdama at vanlige betalingsterminaler kan være det som avmagnetiserer kortene våre - hvis det er noe feil med terminalen...Syns jeg ser snuppelura bli sint på trillebåra, hehe. Håper sklia falt mer i smak :) Var trivelig med middagsbesøk i går i allefall!

Guro

28.04.2009 kl.23:11

Liv Signe: ja har opplevd baksida me magnetlåser æ å.. men den her gangen har det itj vært i nærheten av kortet. Heldigvis tar mang butikka chip, men langt fra all...Vero: vi har faktisk ikke fått prøvd sklia i dag! hadd bror me kjæreste på middag, å etterpå tok arma mi over...

Skriv en ny kommentar

hits