Bloggnavn og Justin craving.

Jeg kommer meg liksom ikke bort fra tekoppen og dataskjermen i dag. Lurer på om det er fredagssløvheten som har tatt meg? Den sløvheten varer sånn ca frem til klokka tre. For da hentes Alma i barnehagen, og for å si det sånn; man kan ikke akkurat sløve når det er en aktiv ettåring i huset. Som står og dundrer i verandadøra fordi hun ser dissa (huske) si henge utenfor. Lurer på om jeg skal investere i ei sklie også. Hun bare elsker elsker den de har på barnehagen. Men, vi får se på april-budsjettet først. Har smelt avgårde nesten 6000 på forsikringer denne måneden (hater hater april!) så vi får se hva som er igjen til å bruke på morsomheter. Jeg skal egentlig ikke klage da, jeg får kjempemye rabatt på blant annet bilforsikring og innbo, så jeg sparer egentlig penger. Men forsikringer er på en måte surt å betale allikevel. Helt til man får bruk for dem selvfølgelig :)

Men, her sitter jeg altså. Og jeg funderer på å endre navnet på bloggen min. Bloggen ble jo opprettet da jeg var i Ghana. Derav navnet. Men jeg er jo i Norge nå. Og kommer nok til å oppholde meg her for det meste. Så det er kanskje på tide å få et nytt navn? "På fire hjul i Afrika" passer kanskje ikke heeelt til situasjonen i dag? Jeg er talentløs når det gjelder kreativitet, så jeg spør; hva skal bloggen hete? Forslag mottas med stor takk!
Eller så har jeg "funnet" Justin igjen i dag. Er kjempelenge siden jeg har hørt på han, men i dag fikk jeg et akutt "justin behov". Han er jo bare dritflink da! Man kan bare ikke la være å synge med til sangene hans. Og riste litt på rumpestumpen ;)


Jeg sier det bare, Jessica Biel, you're one lucky bastard! ;)

5 kommentarer

Ingeborg

24.04.2009 kl.10:40

Hei, jeg har spørsmålsrunde på bloggen min.er det noe du lurer på?http://ingeborgtaraldsen.blogg.no/1240473153_sprsmls.htmlP.S. fin blogg :)

Yong

24.04.2009 kl.12:25

Kjenner til den fredagssløvheten, gitt! Selv er jeg full av energi idag, har akkurat trent og nå skal jeg jekke meg ned etpar hakk og prøve å lese litt anatomi... :)Kreativiteten er ikke på topp her heller, så jeg har dessverre ikke noen forslag til bloggnavn...

Emi

24.04.2009 kl.16:20

hehe :-) Digger bloggnavnet ditt uansett jeg :-)

Yngvild

24.04.2009 kl.17:04

æ syns ikke du ska skifte æ heller! det e liksom bloggen din, det navnet.. Men ja. Må tenke,..på 4 hjul på Levanger? ihhihi

Guro

28.04.2009 kl.23:13

Jeg kommer ikke på noe annet navn jeg altså.... det får bare stå inntil videre:)

Skriv en ny kommentar

hits