Den lille muldvarpen som fikk en bæsj i hodet.

Vi fikk besøk av Veronica i dag, og hun hadde med gave til Alma. Det var ei bok, og den heter "Den lille muldvarpen som ville vite hvem som hadde bæsjet på hodet hans". Jeg har aldri sett den boka før, og holdt på å le meg skakk da jeg leste den. Den lille muldvarpen stikker altså hodet sitt opp av jorden, og det første som skjer er at han får en bæsj i hodet. Siden han er så nærsynt greier han ikke å se hvem det er som bæsjer på han. Derfor tar han en runde for å spørre de dyrene han treffer, om det er de som har bæsjet på han. Dyrene viser at det ikke er deres bæsj han har i hoder ved å trykke ut, nettopp en bæsj. Dermed ser den lille muldvarpen at bæsjene er forskjellige.
Kanskje jeg har litt rar humor, men jeg synes boka er hysterisk morsom. Og jeg gleder meg til Alma skjønner konseptet. Akkurat nå er hun mest opptatt av dyrene i den, og ikke bæsjen.
muldvarpmid
Her er den lille muldvarpen ganske så betuttet etter å ha fått en bæsj i hodet, men samtidig fullt bestemt på å finne ut hvem synderen er. :)

Det har vært kjempekoselig med besøk. Og det var jammen godt også, for jeg har fått kink i ryggen, og hadde ikke Veronica badet og stelt Alma i kveld vet jeg ikke hva jeg skulle ha gjort. Jeg går som ei gammel stiv kjærring, bare den minste bevegelse gjør at det stikker til. Årsaken er nok at jeg tror jeg sov i samme stilling i hele natt... Og jeg sov kjempedypt. Uvant og ikke måtte putte inn smokken på Alma en eneste gang, så jeg har sovet i hundre år (føles det som). Men lærdommen er altså, ikke ligg i den samme stillingen hele natta, særlig hvis det ikke er "go-sida".
Håper jeg ligger meg frisk til i morgen. Men jeg har uansett gardert meg med mamma, hun skal levere Alma i barnehagen i morgen. Og vi skal til pappa på middag, så egentlig blir det en ganske så avslappet dag i morgen.

Jeg laget forresten Wok med tunfisk i dag til middag. Kan ikke snakke for gjestene, men jeg syntes det var kjempegodt! Selv om jeg ikke har wok, bare vanlig stekepanne. Som vanlig når jeg lager middag er det enkle oppskrifter:) Akkurat nå makter jeg ikke å reise meg og hente oppskriftsboka mi (ja, jeg har faktisk oppskriftsbok selv om jeg er ei kløne på kjøkkenet), men skal legge ut senere. For den anbefales virkelig.

Én kommentar

Vero

22.04.2009 kl.23:33

Tihi, den boka e artig ja :) Takk for en super ettermiddag, va trivelig å sjå dåkker igjen. Å maten va knallgo', du får kom me oppskrifta en ainna dag :)

Skriv en ny kommentar

hits